Ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη ο Μιχάλης Μωρές

Share This Post

Ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη ο Μιχάλης Μωρές

Οκ. Μιχάλης Μωρές ο μέχρι πρότινος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κω και αρμόδιος για την επικοινωνιακή πολιτική του κ. Νικηταρά, είναι πλέον σύμβουλος του κ. Γιώργου Χατζημάρκου , Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου και προέδρου του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα από τον Νοέμβριο ο κ. Μωρές βρίσκεται στο δυναμικό του ΦΟΔΣΑ που είναι ο φορέας διαχείρισης απορριμμάτων, ως ειδικός συνεργάτης για την επικουρία του προέδρου κ. Χατζημάρκου.

Σύμφωνα με την απόφαση ο κ. Μωρές θα υπόκειται, στην ιεραρχική εξάρτηση του προέδρου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες.

Πιο συγκεκριμένα ο νέος ειδικός συνεργάτης θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτές ή προφορικές στον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο με στόχο την βελτίωση της αποτελεσματικότητας του φορέα σε θέματα που αφορούν τα διοικητικά – οικονομικά ζητήματα που άπτονται στις αρμοδιότητες του ΦΟΔΣΑ σε συνεργασία με τους δήμους και άλλους οργανισμούς.

Σάντυ Λαδικού  

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by