Εθιμοτυπική συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω με τον νέο Έπαρχο Γιάννη Καμπανή

Share This Post

Εθιμοτυπική συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω με τον νέο Έπαρχο Γιάννη Καμπανή

Η  Πρόεδρος  και τα  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Κω πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον Έπαρχο Κω Νισύρου , κ. Ιωάννη Καμπανή, προκειμένου να τον συγχαρούν για την ανάληψη  των καθηκόντων του. Του ευχήθηκαν καλή δύναμη και  καλή επιτυχία  στο απαιτητικό  έργο  που  ανέλαβε. Συζητήθηκαν  θέματα  που αφορούν  την βελτίωση  της εικόνας του νησιού  σε όλα  τα επίπεδα αλλά και η αναγκαιότητα στήριξης δράσεων γεγονότων αθλητισμού (ποδηλασίας), γαστρονομίας και άλλων που θα αναδείξουν την τουριστική ταυτότητα της Κω .Τονίστηκε η έως τώρα άριστη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Κω με τον Περιφερειάρχη κ Χατζημάρκο, όπως και με την τεως αντιπεριφερειάρχη τουρισμού, κα Παπαβασιλείου και η αναγκαιότητα της συνέχισης αυτού του επιπέδου συνεργασίας, προκειμένου να διεκδικηθεί για το τουριστικό προϊόν της Κω το μέγιστο που της αξίζει ως ένας εκ των πρώτων σημαντικότερων τουριστικών προορισμών.

Ο Έπαρχος από τη δική του πλευρά τόνισε ότι  η Περιφέρεια  Νοτίου Αιγαίου  δίνει  ιδιαίτερη    σημασία  στην  στήριξη για την αειφόρο και  βιώσιμη ανάπτυξη στον τουρισμό  αφού αποτελεί  και τον βασικό  μοχλό για την ενδυνάμωση  της τοπικής  οικονομίας.   

Δεσμευτήκαμε ότι σε σύντομο  χρονικό διάστημα   θα συναντηθούμε  για  αναλυτική  συζήτηση   αλλά και για  την ανάπτυξη  συστηματικών  σχέσεων με γνώμονα  την έγκαιρη επίλυση των θεμάτων  που μας  αφορούν.

Οι  δυο πλευρές  στοχεύουν   σε  εποικοδομητικό  διάλογο  και συνεργασία  με σκοπό  την πρόοδο  στο νησί μας  προς  όφελος  όλων  των κατοίκων.

 

 Για το ΔΣ της Ένωση Ξενοδόχων Κω.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by