Εθιμοτυπική επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή και Φρούραρχου της ΥΝΤΕΛ

Share This Post

Εθιμοτυπική επίσκεψη του απερχόμενου Διοικητή και Φρούραρχου της ΥΝΤΕΛ

Τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια επισκέφθηκε σήμερα ο απερχόμενος Διοικητής και Φρούραρχος της ΥΝΤΕΛ κ. Π. Φιλιππίδης συνοδευόμενος από τον νέο Διοικητή κ. Κ. Συρόπουλο.

Ο κ. Κόλιας κατά τη συνομιλία του εξήρε το έργο του απερχόμενου Διοικητή, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και ανέφερε:

«Κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Φιλιππίδη χάρη στην άψογη συνεργασία καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα, με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να επιτελεί το ιδιαίτερα αποδοτικό και αποτελεσματικό έργο που υλοποίησε στην περιοχή μας και στη νέα θέση ευθύνης που αναλαμβάνει».

Επίσης, ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε το νέο Διοικητή, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα τονίζοντας ότι η συνεργασία αυτή θα παραμείνει σε άριστο επίπεδο.

Ο κ. Κόλιας χάρισε στο Διοικητή κ. Συρόπουλο αναμνηστικά δώρα της Λέρου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

Ενημέρωση

Γιώργος Σαμπάνης – Sold out η χθεσινή του μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας! 

  Γιώργος Σαμπάνης – Sold out η χθεσινή του μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας!  Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, ολοκλήρωσε χτες την

©2020 radioproto.gr is made with by