Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Λέρου από στρατιωτικές αρχές 

Share This Post

 

 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Λέρου από στρατιωτικές αρχές 

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε ο απερχόμενος Διοικητής του 588 ΤΕ Αντισυνταγματάρχης κ. Κ.Καραμπελιάς συνοδευόμενος από τον Αντικαταστάτη του Αντισυνταγματάρχη κ. Ν. Χαριτούδη.

Ο κ. Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον κ. Καραμπελιά για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του,εξήρε το έργο του απερχόμενου Διοικητή τονίζοντας ότι με το ήθος του, την εργατικότητα του και το χαρακτήρα του κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση των στρατευσίμων και όλου του Λεριακού λαού, ευχόμενος υγεία και καλή σταδιοδρομία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Παράλληλα καλωσόρισε το νέο Διοικητή ο οποίος στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στο 588 ΤΕ, διαβεβαιώνοντας τον ότι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θα είναι συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by