ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΤΟYΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΙΚΕΙΑ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΤΟYΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΙΚΕΙΑ ΝΙΣΥΡΟΥ

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η μεγάλη αισθητική παρέμβαση του Δήμου Νισύρου. Μετά την εγκατάσταση υπόγειων κάδων στους οικισμούς Μανδράκι και Πάλους, έγινε εγκατάσταση υπόγειων κάδων στους οικισμούς του Εμπορειού και Νικειών. Η αναβάθμισης της αισθητικής του νησιού μας αλλά και εν γένει της ποιότητας ζωής των δημοτών και των επισκεπτών μας, σε πλήρη εξέλιξη.

Η Δημοτική Αρχή με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά και αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρουν διάφορα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά κρατικά προγράμματα,  κατάφερε να εντάξει το έργο  «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ» στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΓΥΓΙΟΥ 2019».

Το έργο έχει προϋπολογισμό  159.960,00 €, εκ των οποίων το Πράσινο Ταμείο χρηματοδοτεί το ποσό  των 111.972,00 €, ενώ το υπόλοιπο ποσό των 47.988,00 € καλύφθηκε από ιδίους πόρους.

Τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτήν τη δράση είναι σημαντικά για την κοινωνία, το περιβάλλον, και την οικονομία.

Άλλα τρία συστήματα υπόγειων κάδων έχουν προγραμματιστεί για το Μανδράκι για να υπάρχουν πλέον μόνο υπέργειοι κάδοι ανακύκλωσης..

 

Ο δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος δήλωσε σχετικά: «Ένα ακόμη έργο, αυτό της προμήθειας και εγκατάστασης περισσότερων υπόγειων κάδων στον Δήμο μας   που αποτελούσε δέσμευσή μας υλοποιείται, αξιοποιώντας τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου. Η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την διοίκηση του Δήμου Νισύρου. Είμαστε σε εγρήγορση και προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα. Εφαρμόζουμε το πρόγραμμα μας χωρίς καμμιά παρέκκλιση. Τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, ο βιολογικός καθαρισμός, η επέκταση του λιμανιού, η ανακαίνιση των Ιαματικών Λουτρών, προχωρούν εντός των ορίων του χρονοδιαγράμματος που έχουμε θέσει».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr