Εγκαινιάστηκε το νέο Φροντιστήριο Πουκαμισάς στην Κω ( φώτο – βίντεο)

Share This Post

 

Εγκαινιάστηκε το νέο Φροντιστήριο Πουκαμισάς στην Κω ( φώτο – βίντεο)

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο τα εγκαίνια του νέου φροντιστηρίου “Πουκαμισάς” στο κέντρο της πόλης της Κω, παρουσία πλήθους κόσμου που παραβρέθηκε στην λαμπερή εκδήλωση.

Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Αθανάσιος Πουκαμισάς , ο οποίος μίλησε για το νέο ξεκίνημα και εξέφρασε την βεβαιότητα για την επιτυχημένη πορεία του φροντιστηρίου και στην Κω.

Άλλωστε όπως τόνισε η υπεύθυνη και διευθύντρια στην Κω κα. Γαλατιανή Σκυλλά μαζί με τον σύζυγό της Παντελή, ξεχωρίζουν για την προσωπικότητά τους με την κα. Γαλατιανή να είναι μία εξαιρετική εκπαιδευτικός που πρεσβεύει την συνολική φιλοσοφία του Ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τον μεγαλύτερο φροντιστηριακό όμιλο στη χώρα που “μετρά” 35 χρόνια εμπειρίας με πολλές επιτυχίες μαθητών κάθε έτος. Επιπλέον , διαθέτει περισσότερα από  70 εκπαιδευτήρια Πανελλαδικά, ενώ 13.076 μαθητές φοιτούν στα φροντιστήρια Πουκαμισάς σε όλη την χώρα.

Το νέο φροντιστήριο στην πόλη της Κω βρίσκεται στην Μανδηλαρά 4 και Κανάρη με ζώρο στάθμευσης. Προσφέρει πλήθος υπηρεσιών εκπαίδευσης, για μαθητές όλων των βαθμίδων από το Δημοτικό έως και το Λύκειο. Οι χώροι εκπαίδευσης είναι σύγχρονοι, λειτουργικοί και πρωτοποριακοί δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by