Είδη πρώτης ανάγκης προσέφεραν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Δωδεκανήσου σε φιλανθρωπικούς Φορείς της Ρόδου και Κω

Share This Post

Είδη πρώτης ανάγκης προσέφεραν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Δωδεκανήσου σε φιλανθρωπικούς Φορείς της Ρόδου και Κω

Πρόκειται για μια εθελοντική δράση κοινωνικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου υλοποίησε πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη στήριξη τοπικών κοινωνικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

 

Ειδικότερα, μέσω των Διευθύνσεων Αστυνομίας Α΄ και Β’ Δωδεκανήσου πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση ειδών προερχόμενα από προσφορές του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία αντιπροσωπίες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν στους υπευθύνους τοπικών Φορέων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και στήριξης του έργου τους.

 

Συγκεκριμένα τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν:

 

· στον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Ελπίδα», από τον Αστυνομικό Διευθυντή ΚΑΖΑΜΙΑ Εμμανουήλ εκ μέρους της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

 

· στη δομή Πρόνοιας του Δήμου Κω, από τον Αστυνομικό Διευθυντή ΣΤΕΡΓΟΥ Γεώργιο εκ μέρους της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.

 

Σημειώνεται ότι, η πρωτοβουλία αυτή εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν παιδιά, ηλικιωμένους και

άπορους, αποτελεί έμπρακτη και ουσιαστική κάλυψη αναγκών ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάκοπη παροχή των υπηρεσιών τους.

 

Οι εκπρόσωποι των Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by