Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους Ρόδου συγκεντρώνει ο Δήμος Κω

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους Ρόδου συγκεντρώνει ο Δήμος Κω

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπατριώτες μας της Ρόδου, συγκεντρώνει ο Δήμος Κω, από αύριο, Δευτέρα 24 έως Τετάρτη 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης σε όσους επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά.

Τα είδη που συγκεντρώνονται αφορούν σε:

– Αρτοσκευάσματα μακράς διάρκειας (μπισκότα, κρουασάν κ.α.)

– Εμφιαλωμένο νερό και

– Χυμούς

Η συγκέντρωση τους γίνεται από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι, στα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων και στην πόλη της Κω στον αποθηκευτικό χώρο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω, στην οδό Αρτεμησίας 35, με τηλέφωνο 2242022443.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, τις ίδιες ώρες, στην άμισθη Ειδική Σύμβουλο του Δημάρχου Κω στον Τομέα Πρόνοιας κα Κανταρζή Σταματία στο τηλέφωνο 6951484157.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr