Δύο παγκόσμια βραβεία απέσπασε το ξενοδοχείο Grand Blue του ομίλου KOULLIAS HOTELS στα World Luxury Hotel Awards

Share This Post

Δύο παγκόσμια βραβεία απέσπασε το ξενοδοχείο Grand Blue του ομίλου KOULLIAS HOTELS στα World Luxury Hotel Awards

Οι εμπειρίες των πελατών, επιβράβευσαν και έδειξαν παγκόσμια διάκριση για το ξενοδοχείο Grand Blue του ομίλου KOULLIAS HOTELS, πριν λίγες ημέρες, στα βραβεία World Luxury Hotel Awards στο Arctic Tree House Hotel, στη Φινλανδία.

Τα World Luxury Hotel Awards επιβραβεύουν μεταξύ άλλων, το brand, την τοποθεσία, την πολυτέλεια, την κομψότητα, την ποιότητα υπηρεσιών τα οποία αναδεικνύονται μέσα από την αφοσίωση και επίπονη προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό και η διοίκηση των ξενοδοχείων.

Το Grand Blue έλαβε δύο παγκόσμια βραβεία: LUXURY ALL INCLUSICVE RETREAT και LUXURY SCENIC VIEW HOTEL. Αποτελούν αναγνώριση για την αριστεία ποιότητας και για την εμπειρία υπηρεσιών που περιλαμβάνουν πολύτιμα αγαθά του τόπου και γνωρίζουν στον επισκέπτη τις αξίες του προορισμού.

Τα 2 παγκόσμια βραβεία παρέλαβαν, η γενική διευθύντρια του ομίλου KOULLIAS HOTELS κυρία Ελένη Μπάση και η Διευθύντρια του ξενοδοχείου Grand Blue Hotel κυρία Χριστίνα Παπαθωμά. Σε συνέντευξη που ακολούθησε στα διεθνή κανάλια, τα βραβεία αφιέρωσαν στο προσωπικό του ξενοδοχείου για τη διαρκή δέσμευση στην αριστεία της φιλοξενίας.

Τα τελευταία χρόνια, ο πρόεδρος κύριος Βασίλης Κουλλιάς με την ομάδα της διοίκησης, καθοδηγεί τον όμιλο με ανθρωποκεντρικούς στόχους και όραμα τη αυθεντική φιλοξενία μέσα από σειρά αξιών της KOULLIAS HOTELS που εκφράζουν διαχρονικές αξίες της Κω, όπως είναι αυτές του μεγάλου φιλοσόφου και πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στη Κω Την 27-01-2023 συνελήφθησαν στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω: α) 36χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας

Ενημέρωση

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών Την Τρίτη το μεσημέρι, σε ειδική θεματική συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικής Περιφερειών θα

©2020 radioproto.gr is made with by