Δύο παγκόσμια βραβεία απέσπασε το ξενοδοχείο Grand Blue του ομίλου KOULLIAS HOTELS στα World Luxury Hotel Awards

Δύο παγκόσμια βραβεία απέσπασε το ξενοδοχείο Grand Blue του ομίλου KOULLIAS HOTELS στα World Luxury Hotel Awards

Οι εμπειρίες των πελατών, επιβράβευσαν και έδειξαν παγκόσμια διάκριση για το ξενοδοχείο Grand Blue του ομίλου KOULLIAS HOTELS, πριν λίγες ημέρες, στα βραβεία World Luxury Hotel Awards στο Arctic Tree House Hotel, στη Φινλανδία.

Τα World Luxury Hotel Awards επιβραβεύουν μεταξύ άλλων, το brand, την τοποθεσία, την πολυτέλεια, την κομψότητα, την ποιότητα υπηρεσιών τα οποία αναδεικνύονται μέσα από την αφοσίωση και επίπονη προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό και η διοίκηση των ξενοδοχείων.

Το Grand Blue έλαβε δύο παγκόσμια βραβεία: LUXURY ALL INCLUSICVE RETREAT και LUXURY SCENIC VIEW HOTEL. Αποτελούν αναγνώριση για την αριστεία ποιότητας και για την εμπειρία υπηρεσιών που περιλαμβάνουν πολύτιμα αγαθά του τόπου και γνωρίζουν στον επισκέπτη τις αξίες του προορισμού.

Τα 2 παγκόσμια βραβεία παρέλαβαν, η γενική διευθύντρια του ομίλου KOULLIAS HOTELS κυρία Ελένη Μπάση και η Διευθύντρια του ξενοδοχείου Grand Blue Hotel κυρία Χριστίνα Παπαθωμά. Σε συνέντευξη που ακολούθησε στα διεθνή κανάλια, τα βραβεία αφιέρωσαν στο προσωπικό του ξενοδοχείου για τη διαρκή δέσμευση στην αριστεία της φιλοξενίας.

Τα τελευταία χρόνια, ο πρόεδρος κύριος Βασίλης Κουλλιάς με την ομάδα της διοίκησης, καθοδηγεί τον όμιλο με ανθρωποκεντρικούς στόχους και όραμα τη αυθεντική φιλοξενία μέσα από σειρά αξιών της KOULLIAS HOTELS που εκφράζουν διαχρονικές αξίες της Κω, όπως είναι αυτές του μεγάλου φιλοσόφου και πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr