Δύναμη Αλλαγής : Υποψήφια η Μαριάνθη Μωραΐτη

Δύναμη Αλλαγής : Υποψήφια η Μαριάνθη Μωραΐτη

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΩΡΑΪΤΗ:“ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.”

Μια νέα υποψήφια, η Μαριάνθη Μωραΐτη ενώνει τις δυνάμεις της με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ και τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω του μέλλοντος.

Η Μαριάνθη γεννήθηκε στην Ρόδο, μεγάλωσε στο νησί της Κω και συγκεκριμένα στο Ζιπάρι του Δήμου Δικαίου μέχρι την εφηβεία της.

Αποφοίτησε το 2005 ως Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός από το ΑΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ και ως το 2015 συνεργάστηκε με κατασκευαστικές εταιρίες σε Ρόδο, Κω, Πάτρα, στον τομέα ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων και οδικών δικτύων.

Το 2015 επέστρεψε στον τόπο που μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Από μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό και τα τελευταία 15 χρόνια την κέρδισε το άθλημα της τοξοβολίας, έχοντας διακρίσεις σε Ελλάδα και ε-ξωτερικό.

Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη 5 ετών.

Ζώντας στο νησί με την οικογένεια της και συγκεκριμένα στο Δήμο Δικαίου είναι έτοιμη να βοηθήσει και να δώσει λύσεις με την εμπειρία και τις γνώ-σεις της.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΩΡΑΪΤΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr