Δύναμη Αλλαγής προς Πρόεδρο Δ.Σ. για λήψη απόφασης για τόπο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Δύναμη Αλλαγής προς Πρόεδρο Δ.Σ. για λήψη απόφασης για τόπο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΡΟΣ:       -κ. Καλλούδη Ιωάννη

                    Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κω

Κύριε Πρόεδρε,

Με την με αριθμό πρωτοκόλλου 11952/ 01.06.2020 πρόσκληση σας, κληθήκαμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για την λήψη απόφασης για συνεδρίαση εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Αντιμάχειας λόγω των μέτρων πρόληψης σχετικά με τον Covid 19.

Στην συνέχεια εκδώσατε πρόσκληση για κατεπείγουσα συνεδρίαση την μεθεπόμενη ημέρα 03.06.2020.

Στην συνεδρίαση αυτή και στην αρχή της, σας επισημάναμε την αναγκαιότητα να ληφθεί νέα απόφαση για τον τόπο της επόμενης συνεδρίασης, καθώς δεν είχατε περιλάβει σχετικό θέμα στην ημερήσια διάταξη. Αδιαφορήσατε παντελώς στις συνεχείς μας επισημάνσεις και η συνεδρίαση έληξε χωρίς να ληφθεί σχετική απόφαση.

Ακολούθως με την με αριθμό πρωτοκόλλου 13233/ 15.06.2020 πρόσκληση σας, κληθήκαμε εκ νέου σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για την λήψη απόφασης για συνεδρίαση εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Αντιμάχειας λόγω των μέτρων πρόληψης σχετικά με τον Covid 19. Και σε αυτή την συνεδρίαση συμμετείχαμε παραβλέποντας την αμέλεια σας, για την οποία εγκαίρως σας είχαμε επισημάνει που θα οδηγήσει.

Ακολούθησε πρόσκληση για συνεδρίαση στις 22.06.2020.

Ξανά στην συνεδρίαση αυτή, στην αρχή της, σας επισημάναμε εκ νέου την αναγκαιότητα να ληφθεί νέα απόφαση για τον τόπο της επόμενης συνεδρίασης, καθώς δεν είχατε περιλάβει σχετικό θέμα στην ημερήσια διάταξη. Αδιαφορήσατε παντελώς ξανά στις συνεχείς μας επισημάνσεις και η συνεδρίαση έληξε χωρίς να ληφθεί σχετική απόφαση.

Παρά τα όσα έχουν προηγηθεί και συνοπτικά αναφέραμε παραπάνω, συμμετείχαμε στην σημερινή συνεδρίαση δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για την λήψη απόφασης για συνεδρίαση εκτός έδρας και συγκεκριμένα στην Κοινότητα Αντιμάχειας λόγω των μέτρων πρόληψης σχετικά με τον Covid 19. Πρόσκληση που σημειωτέον στάλθηκε με email στις 10:29 σήμερα το πρωί , με χρόνο ψηφοφορίας σήμερα από τις 11:30 έως τις 14:00. Θεωρείται δηλαδή ότι τα 32 υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου είναι μονίμως μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών τους, αναμένοντας εσάς, χωρίς να κάνουν οποιαδήποτε άλλη εργασία.

Η σημερινή μας συμμετοχή έγινε με μοναδικό γνώμονα την ομαλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και κατ΄επέκταση του Δήμου μας.

Ομαλή λειτουργία που έχει διαταραχθεί σοβαρά από τα όσα τραγελαφικά, παράλογα, παράτυπα και ενάντια στην κοινή λογική πράττεται καθημερινά.

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας καταστήσουμε απόλυτα σαφές ότι στην επόμενη πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (και για όσες άλλες χρειασθεί να γίνουν εκτός έδρας για οποιοδήποτε λόγο) πρέπει να περιλαμβάνεται θέμα για λήψη απόφασης για τον τόπο συνεδρίασης του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου. Σε διαφορετική περίπτωση εάν επιμείνετε σε αυτή την παράτυπη, ακατανόητη, τραγελαφική και ανούσια διαδικασία που μέχρι τώρα ακολουθείτε, θα είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την μη ομαλή λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΩΣ 2023

  • Κυρίτσης Γιώργος
  • Γερασκλής Δαυίδ
  • Ζερβός Μανώλης
  • Κιάρης Μηνάς
  • Κρητικός Αντώνης
  • Μαραγκός Σεβαστιανός
  • Μουζουράκης Θεόφιλος
  • Παπαχρήστου Ευτέρπη
  • Παρισίδου Σμαραγδή

10) Πή Βασιλεία

11) Σιφάκης Ηλίας

12) Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr