Δύναμη Αλλαγής: ‘’ Ο κ. Νικηταράς έπρεπε να διαβουλευτεί με τα αφεντικά του και τις συνιστώσες του, για το τι είδους ανακοίνωση θα βγάλει.’’

Share This Post

Δύναμη Αλλαγής: ‘’ Ο κ. Νικηταράς έπρεπε να διαβουλευτεί με τα αφεντικά του και τις συνιστώσες του, για το τι είδους ανακοίνωση θα βγάλει.’’

Με καθυστέρηση 24 ωρών ο κ.Νικηταράς τοποθετήθηκε δημόσια για την απόφαση δημιουργίας μιας νέας Μόριας στο Πυλί.

Προφανώς έπρεπε να διαβουλευτεί με τα αφεντικά του και τις συνιστώ-σες του, για το τι είδους ανακοίνωση θα βγάλει.

Η χλιαρή του αντίδραση επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε μια διαδικασία συν-διαλλαγής για να πάρει ‘’ανταλλάγματα’’, με αντίτιμο την μετατροπή της Κω σε αποθήκη ανθρώπων.

Σύντομα θα κληθεί να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα για το τι συ-ζήτησε και τι συζητά αλλά και για τα ‘’ανταλλάγματα’’ με τα οποία εξαργυ-ρώνει την χλιαρή του στάση.

Όταν σε λίγο καιρό στο Πυλί δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, να δούμε που θα πάει να κρυφτεί και αυτός αλλά και όσοι είναι από πίσω του.

Από εκεί και πέρα, είναι τουλάχιστον φαιδροί οι ισχυρισμοί του κ.Νικηταρά ότι η δημοτική αρχή Κυρίτση ευθύνεται για το hot spot στο Πυλί.

Στο ΦΕΚ που επικαλείται υπάρχουν οι υπογραφές αυτών που το δημιούργησαν και το επέβαλλαν με τη βία και τα ΜΑΤ και με το σημερινό δήμαρχο να είναι κρυμμένος.

Τους υποστηρικτές του hot spot ο κ.Νικηταράς τους έχει δίπλα του και από πίσω του.

Ο Γιώργος Κυρίτσης συγκρούστηκε και θα συγκρουστεί ξανά, με ανυποχώρητο και ξεκάθαρο τρόπο με όλους αυτούς που θέλουν να μετατρέψουν την Κω σε Μόρια.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ζήτησε επίσπευση των διαδικασιών ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Εκδήλωση αφιερωμένη στα Βάρβαρα από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κω και την Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”

Εκδήλωση αφιερωμένη στα Βάρβαρα από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κω και την Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης” Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Κω και η Αστική Εταιρεία

©2020 radioproto.gr is made with by