Δύναμη Αλλαγής: Να παραιτηθεί σύσσωμο το Δημ. Σ/λιο για να καταλάβουν ότι θα φτάσουμε μέχρι τέλους για το νοσοκομείο

Δύναμη Αλλαγής: Να παραιτηθεί σύσσωμο το Δημ. Σ/λιο για να καταλάβουν ότι θα φτάσουμε μέχρι τέλους για το νοσοκομείο

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023’’ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

΄΄Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ξεκάθαρα και κατηγορηματικά έθεσε χθες ζήτημα παραίτησης όλου του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί η κεντρική εξουσία για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο της Κω.

Η Δημοτική Αρχή χαρακτήρισε λαϊκισμό αυτή την πρόταση και επέλεξε να ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για να του πει τι; 

Αυτά που, σχεδόν ένα χρόνο πριν είχε  συμπεριλάβει στην απόφαση του Δ.Σ και που ο ίδιοι δεν διεκδίκησαν και δεν έγινε τίποτα;

Στην πραγματικότητα προσπαθούν να παίξουν πάλι το παιχνίδι των καθυστερήσεων, να ‘’αγοράσουν’’ χρόνο για αυτούς που χρειάζονται χρόνο, μέσα στους οποίους είναι και η ίδια η Δημοτική Αρχή.

Οι μόνοι που δεν έχουν χρόνο όμως είναι οι πολίτες της Κω, που πλέον έχουν ξεπεράσει τη δημοτική αρχή.

Οι πολίτες και ιδιαίτερα η νέα γενιά της Κω, βγήκαν στους δρόμους, βγήκαν μπροστά και διεκδικούν τη στελέχωση του νοσοκομείου.

Γιατί το νοσοκομείο μας ποτέ δεν είχε φτάσει σε αυτό το χάλι, ποτέ δεν είχε τόσες ελλείψεις.

Η παραίτηση σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου, δεν στρέφεται κατά της κυβέρνησης ή κάποιου κόμματος. Αποτελεί κραυγή αγωνίας και έχει ως αποδέκτη ένα ανάλγητο Κράτος που δεν σέβεται τους πολίτες της Κω.

Οι πολίτες της Κω έχουν καταλάβει πλέον καλά, ότι υπάρχει η αυτοδιοίκηση της φωτογραφίας, του yesman που προσπαθεί να αγοράσει χρόνο αλλά υπάρχει και η αυτοδιοίκηση που διεκδικεί, που έχει φωνή, που δεν κάνει πίσω, που είναι μαζί με την Κωακή κοινωνία και απαιτεί τη στελέχωση του νοσοκομείου Κω με γιατρούς.’’

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr