Δύναμη Αλλαγής: ” Κλείνουν δημοτικό παιδικό σταθμό”

Δύναμη Αλλαγής: ” Κλείνουν δημοτικό παιδικό σταθμό”

Η άρνηση της σημερινής δημοτικής αρχής, για δια ζώσης συνεδριάσεις των οργάνων διοίκησης του Δήμου, δείχνει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο την ιδεοληψία της και την ανικανότητα της να αντιμετωπίσει τις διαφορετικές απόψεις.

Χωρίς διάλογο, ουσιαστικά καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, στον ΔΟΠΑΒΣ επικαλούνται και πάλι την πανδημία, αποστέλλουν πρόσκληση για συνεδρίαση «δια περιφοράς» σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου, ενώ το διοικητικό συμβούλιο έχει συνεδριάσει εν τω μεταξύ δια ζώσης, τρεις τουλάχιστον φορές στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Σε μία τέτοια συνεδρίαση φέρνουν ως 5ο θέμα , την παύση λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού της Ιερού Λόχου!!!

Ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως το κλείσιμο ενός δημοτικού παιδικού σταθμού, σε μία περίοδο που το σύνολο της κοινωνίας δοκιμάζεται οικονομικά, για αυτούς είναι ασήμαντο ακόμα και να συζητηθεί.

Όταν, από την αρχή της πανδημίας, θέτουμε ως Δύναμη Αλλαγής το ζήτημα της λειτουργίας των παιδικών σταθμών και των μέτρων στήριξης των νοικοκυριών με πρόταση για δωρεάν τροφεία, όταν το νέο κύμα της πανδημίας είναι γεγονός και προφανώς η αραίωση των νηπίων και των βρεφών είναι αναγκαία, η ανάλγητη δημοτική αρχή επιλέγει το κλείσιμο ενός παιδικού σταθμού!

Την ίδια ώρα κανείς δεν επισπεύδει την παράδοση του σύγχρονου Παιδικού Σταθμού της Αγίας Μαρίνας που η δημοτική Αρχή Κυρίτση έφτιαξε.

Κατ’ επανάληψη εκφράσαμε την αγωνία μας για την κατάργηση της δημοκρατικής λειτουργίας του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΒΣ, όμως η σημερινή πρόσκληση με ένα τέτοιο θέμα αποτελεί πρόκληση.

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος, συνεχίζουν να είναι ανίκανοι να υπερασπιστούν τη δημοκρατική λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου.

Όταν οι ίδιοι άνθρωποι οργανώνουν και συμμετέχουν και οι ίδιοι, σε φιέστες στις οποίες δεν τηρούνται πολλές φορές τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, επικαλούνται τα μέτρα για τη συνεδρίαση ελάχιστων ανθρώπων.

Η καταστροφική πολιτική που ακολουθούν, έχει ήδη πολλαπλές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία.

Όμως όταν οι αποφάσεις τους αφορούν τις δοκιμαζόμενες οικογένειες και κυρίως βρέφη και νήπια, τότε μιλάμε για πλήρη και επικίνδυνη ανικανότητα!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

Ενημέρωση

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2024» το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Κω

©2020 radioproto.gr