Δύναμη Αλλαγής: Η οικονομική κρίση που έχει πλήξει εκατοντάδες συμπολίτες μας, τους αφήνει παντελώς αδιάφορους

Δύναμη Αλλαγής: Η οικονομική κρίση που έχει πλήξει εκατοντάδες συμπολίτες μας, τους αφήνει παντελώς αδιάφορους

Ενώ η κυβέρνηση εξήγγειλε την επαναλειτουργία των παιδικών σταθμών την 1η Ιουνίου, στον ΔΟΠΑΒΣ ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα παιδιά μας.

Αποκορύφωμα της αδιαφορίας τους, η συνεδρίαση του ΔΣ του οργανισμού που έγινε χθες Τρίτη 26 Μαΐου, πέντε μέρες πριν ανοίξουν δηλαδή οι παιδι-κοί σταθμοί.

Κανένα, απολύτως, θέμα δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη, που να αφορά τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Εκφράζοντας την αγωνία εκατοντάδων συμπολιτών μας, ζητήσαμε ενημέρω-ση, τόσο για τα μέτρα απολύμανσης και προστασίας των χώρων, όσο και για την προετοιμασία του προσωπικού για τα μέτρα που απαιτούνται.

Ζητήσαμε ενημέρωση για την πρόταση μας, σχετικά με την απαλλαγή των οικογενειών από τα τροφεία, την ώρα που εκατοντάδες συνάνθρωποι μας δεν γνωρίζουν, ακόμα, αν θα εργαστούν και για πόσο καιρό.

Η οικονομική κρίση λόγω πανδημίας, που έχει ήδη πλήξει εκατοντάδες συμπολίτες μας, τους αφήνει παντελώς αδιάφορους.

Όταν οι περισσότεροι δήμοι κινήθηκαν έγκαιρα εφαρμόζοντας ολοκληρωμέ-νες δράσεις στήριξης των πολιτών απέναντι στην κρίση λόγω πανδημίας, η

δημοτική αρχή συνεχίζει να αδιαφορεί, σχεδιάζοντας και προτείνοντας δρά-σεις τουλάχιστον μειωμένης αισθητικής!

Φαίνεται πως για αυτούς είναι σημαντικότερη, η διοργάνωση διαγωνι-σμού «πράσινου μπαλκονιού», θέμα που πρόκριναν να απασχολήσει το ΔΣ. του ΔΟΠΑΒΣ!

Καμία συζήτηση, καμία απόφαση που να αφορά στην επαναλειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών!

Αντιθέτως φρόντισαν να συζητηθεί το θέμα της έκδοσης λευκώματος, με κόστος 30.000 ευρώ.

Αποκαλύπτεται πια ξεκάθαρα πως τους “απευθείας πειραματισμούς” των προεκλογικών υποσχέσεων της δημοτικής αρχής, τους πληρώνουν ακριβά οι δημότες.

Ο ΔΟΠΑΒΣ δεν ξεφεύγει από τον κανόνα και αδιαφορεί ψυχρά για τους πολλούς και “αδύναμους” πολίτες, ενώ είναι πολύ φιλικός για τους λί-γους και εκλεκτούς προεκλογικούς συνεργάτες της.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, οφείλει να κάνε την προσωπική του υπέρβαση.

Οφείλει να λειτουργήσει ως πρόεδρος ενός οργανισμού που έχει πολλαπλά και ουσιαστικά αντικείμενα με κορυφαίο τη λειτουργία των παιδικών σταθ-μών.

Οφείλει πάνω απ’ όλα να αντιληφθεί ότι αυτός είναι ο πρόεδρος που σε συ-νεργασία με το Δ.Σ. του οργανισμού χαράσσει την πολιτική του ΔΟΠΑΒΣ.

Οφείλει να νιώσει επιτέλους, όπως και όλη η δημοτική αρχή, την αγωνία του κόσμου και να ασχοληθεί με τα σημαντικά προβλήματα που έχουν ή έρχο-νται ως τσουνάμι στις ζωές των συνανθρώπων μας, με τη κρίση που θα βιώ-σουμε στη μετά κορωνοϊό εποχή.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr