Δύναμη Αλλαγής: Επιχειρούν να μετατρέψουν τα αδιέξοδα τους σε αδιέξοδα για την Κω

Δύναμη Αλλαγής: Επιχειρούν να μετατρέψουν τα αδιέξοδα τους σε αδιέξοδα για την Κω

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Ο κ.Νικηταράς παριστάνει το Δήμαρχο, γιατί Δήμαρχος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Επιχειρεί να μετατρέψει τα αδιέξοδα του σε αδιέξοδα για την Κω.

Πολιτεύεται πετώντας λάσπη, κάνοντας αντιπολίτευση στις άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου.

Το γεγονός ότι δεν έγινε μέχρι σήμερα δημοτικό συμβούλιο οφείλεται στον ίδιο, στις πρακτικές που προσπάθησε να επιβάλλει με τα συμβούλια ‘’δια περιφοράς’’.

Αυτές τις πρακτικές δεν δέχθηκε να νομιμοποιήσει καμία από τις τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Τα δημοτικά συμβούλια πρέπει να γίνονται δια ζώσης και με τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Αυτό το αντιλήφθηκε επιτέλους και ο εντολοδόχος του, ο κ.Καλούδης, ο οποίος δεν ξέρουμε πως θα καταγραφεί στην ιστορία του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κω.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι συγκρότησαν μια ευκαιριακή παράταξη, το μόνο συνεκτικό στοιχείο που τους ενώνει ήταν και είναι το μίσος για το Γιώργο Κυρίτση. Με ψέματα και διεγείροντας τα πιο ταπεινά ένστικτα κέρδισαν τις εκλογές.

Από εδώ και πέρα όμως μόνο θα χάνουν.

Εμείς μιλάμε με προτάσεις.

Η παράταξη μας ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως 2023 κατέθεσε ολοκληρωμένες προτάσεις τόσο για το πώς οφείλει να συνεδριάζει το Δ.Σ. όσο και για τη στήριξη του τουρισμού αλλά και των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών.

Καμία από αυτές τις προτάσεις δεν δέχθηκε, έστω, να συζητήσει ο σημερινός Δήμαρχος, προφανώς δεν του το επιτρέπουν οι ‘’μέτοχοι’’ της παράταξης του, που μοιάζει όλο και περισσότερο με τις αλήστου μνήμης ‘’συνεργατικές’’ που έστησαν οι ίδιοι άνθρωποι.

Στο τέλος «σύρθηκε» από τις παρατάξεις της μειοψηφίας να κάνει το αυτονόητο.

Συνεδρίαση δηλαδή του Δημοτικού Συμβουλίου δια ζώσης και «ώ του θαύματος» βρέθηκε κατάλληλη αίθουσα!

Οι πολίτες της Κω αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει μια δημοτική αρχή χωρίς πρόγραμμα και στόχους. Μια ετερόκλητη ομάδα που δεν ξέρει να κάνει τίποτα, εκτός του να δηλητηριάζει και να διχάζει.

Ένα χρόνο τώρα τα μοναδικά έργα που γίνονται στο νησί είναι όσα σχεδία-σε, δρομολόγησε και χρηματοδότησε η δημοτική αρχή Κυρίτση.

Ο κ.Νικηταράς, δεν έχει καταφέρει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ούτε ένα δικό του έργο.

Την ίδια στιγμή εκτελούνται πολιτικά συμβόλαια, όπως η επέκταση του hot spot στο Πυλί, η εκχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων και του ΧΥΤΑ στην Περιφέρεια και έπεται συνέχεια.

Πρέπει να καταλάβουν ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Από εδώ και πέρα θα αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να διοικούν το Δήμο με τα ψέματα.’’

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.” Μητέρα δυο νέων παιδιών, εργαζόμενη πολλές ώρες είτε

Ενημέρωση

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

©2020 radioproto.gr