Δύναμη Αλλαγής: Εγκαλούν τη μειοψηφία και οι ίδιοι δεν πάνε στα συμβούλια

Δύναμη Αλλαγής: Εγκαλούν τη μειοψηφία και οι ίδιοι δεν πάνε στα συμβούλια

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η υποβάθμιση του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου, την δημοτική περίοδο που τελειώνει, είναι ένα από τα «μεγάλα έργα» της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

 

Έτσι αφού «κατάφερε» σε σειρά σημαντικών θεμάτων για την λειτουργία του Δήμου, να ξεπερνά κάθε προθεσμία, ήλθε σήμερα και μάλιστα με «έκτακτη και κατεπείγουσα» συνεδρίαση να βάλει, μεταξύ άλλων, θέματα για προσλήψεις διαφόρων ειδών προσωπικού που δεν έχουν καταληκτικές προθεσμίες – εκτός από το τακτικό προσωπικό που έχει καταληκτική ημερομηνία 23 Αυγούστου – προκειμένου για άλλη μια φορά να απαξιώσει τόσο τον ίδιο το θεσμό όσο και την αποτελεσματικότητα του δήμου της Κω.

 

Είναι καταπληκτικό ότι από τη σημερινή συνεδρίαση απουσίαζαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής!!!

Κατά τα άλλα εγκαλούν την μειοψηφία…

 

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως ήδη βρισκόμαστε και επισήμως σε προεκλογική περίοδο με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και ιδίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με προσλήψεις προσωπικού.

 

Εμείς, όλη την δημοτική περίοδο, προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε την λειτουργία του ανώτατου πολιτικού οργάνου του Δήμου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

 

Αυτό που είναι απολύτως σίγουρο είναι πως τη νέα δημοτική περίοδο θα

αντιμετωπίσουμε ως δημοτική αρχή ένα τεράστιο «μπάχαλο» σε όλα τα ζητήματα.’’

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr