Δύναμη Αλλαγής για διορισμό δημάρχου σε επιτροπή διαγωνισμού για ΚΥΤ: ‘’Όσο προσπαθεί να ισορροπήσει για να τηρήσει τις εντολές που του δίνουν τόσο θα εκτίθεται.”

 

Δύναμη Αλλαγής για διορισμό δημάρχου σε επιτροπή διαγωνισμού για ΚΥΤ: ‘’Όσο προσπαθεί να ισορροπήσει για να τηρήσει τις εντολές που του δίνουν τόσο θα εκτίθεται.”

Από τη δημοτική παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

‘’ Η πρωτοφανής κίνηση του κ.Νικηταρά, που εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας ότι δεν αποδέχεται το διορισμό του ως αναπληρωματικού μέλους στην Επιτροπή του διαγωνισμού για να επεκταθεί η δομή παράνομων μεταναστών στο Πυλί, προκαλεί περισσότερα ερωτηματικά από το διορισμό του.

Είναι δυνατόν να έγινε εν αγνοία του, όπως υποστηρίζει; Μπορεί ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής να συμπεριφέρεται με τέτοια ελαφρότητα και ανευθυνότητα;

Προφανώς θα πρέπει να μιλήσει και ο κ.Μηταράκης, να μας πει τι συζήτησε με τον κ.Νικηταρά και τι συμφώνησαν.

Η προϊστορία και τα ‘’αποτυπώματα’’ που έχει αφήσει ο κ.Νικηταράς στο μεταναστευτικό, είναι σε όλους γνωστά:

1ον) Την περίοδο που η Κως έδινε τη μάχη για να μην δημιουργηθεί hot spot στο νησί , ήταν εξαφανισμένος.

2ον) Γύρω του στοιχίζονται όλοι όσοι είτε έμεναν σιωπηλοί είτε έβαζαν πλάτη για να γίνει το hot spot στο Πυλί.

3ον) Γενική Γραμματέας του Δήμου, διορισμένη με την υπογραφή του κ.Νικηταρά, είναι η πρώην διοικήτρια του hot spot.

4ον) Ο σημερινός Δήμαρχος ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών να του εγκρίνει, κατ΄εξαίρεση, την πρόσληψη ενός ακόμα ειδικού συμβούλου για το μεταναστευτικό.

Ενδεχομένως αν του είχαν κάνει την ‘’εξυπηρέτηση’’ για να προσλάβει έναν ακόμα ειδικό σύμβουλο από τους πολλούς που έχει, ίσως να μην αντιδρούσε στο διορισμό του στη θέση του αναπληρωματικού μέλους για το διαγωνισμό επέκτασης του hot spot.

O σημερινός δήμαρχος αποτελεί απλά τον μπροστινό ενός ετερόκλητου συστήματος. Όσο προσπαθεί να ισορροπήσει για να τηρήσει τις εντολές που του δίνουν, τόσο θα εκτίθεται.

Υπάρχει μία και μοναδική καθαρή θέση: η αναστολή της λειτουργίας του hot spot με τη σημερινή του μορφή, να βγει η Κως έξω από το χάρτη των hot spot, όπως έξω από αυτό το χάρτη είναι η Ρόδος.

Και αυτή τη θέση αρνείται να την υιοθετήσει η σημερινή δημοτική αρχή, μόνο και μόνο γιατί είναι η πάγια θέση του Γιώργου Κυρίτση και της Δύναμης Αλλαγής.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση…

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση… Σε πρωτοφανείς σοβαρότατες καταγγελίες προέβη φανερά

©2020 radioproto.gr