ΔΩΡΕΑ 4 ΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ TOYΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ»

 

ΔΩΡΕΑ 4 ΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ TOYΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» 

Η Διοίκηση και όλο το Προσωπικό του ΓΝΚΩ ευχαριστούμε δημόσια τα 100 εμπορικά καταστήματα της πόλης μας που μετείχαν στην κινητοποίηση της «Λευκής Νύχτας» προκειμένου να γίνει δωρεά αναγκαίων ειδών στο Νοσοκομείο . Η δωρεά αφορά την αγορά 4 σύγχρονων προδιαγραφών φορείων και αντίστοιχων σανίδων ακινητοποίησης πολυτραυματιών, αξίας 6.000 ευρώ και παραδόθηκαν το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Οι τακτικές έμπρακτες κινήσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης των Συμπολιτών μας για κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου, είναι οι μικρές φωτεινές ακτίνες που διαπερνούν τα σκοτάδια της αδιαφορίας και μπορούν να κάνουν «λευκή την νύχτα» στους δύσκολους καιρούς μας.

Ευχαριστούμε επίσης το Γραφείο Μεταφορών των κ.κ. Σταμάτη και Χαρίκλειας Πη για την δωρεάν μεταφορά, τόσο στην παρούσα περίπτωση όσο και άλλες φορές που χρειαστήκαμε τις υπηρεσίες του.

 
Η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας

Εκτελούσα χρέη Διοικητή

Δρ Ελλη Καρανίκα    

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr