Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ακόλουθη δωρεά και παράδοση προς το Γενικό Νοσοκομείο της Κω :

1 πλήρης σετ μονοπολικού ρεζεκτοσκοπίου συνεχούς ροής , περιστρεφόμενο του γερμανικού οίκου R.WOLF για το ουρολογικό τμήμα,

3 διθέσια καθίσματα ARIA metalmeccanica alba και 11 τριθέσια καθίσματα ARIA metamecccanica alba για τους χώρους αναμονής του νοσοκομείου, καθώς και την πλήρη ανακαίνιση της τουαλέτας ΑΜΕΑ στο ισόγειο του νοσοκομείου.

Το σύνολο της δωρεάς ανέρχεται στο ποσό των 13.500 Ευρώ.

Επίσης παραδόθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Καρδάμαινας ένας ασύρματος καρδιογράφος ELI230 του οίκου MORTARA αξίας 1.521 Ευρώ.

Ευχαριστούμε πολύ την κα. Μαρία Κούμπα για την δωρεά του απαραίτητου εξοπλισμού και υλικών για την ανακαίνιση της τουαλέτας ΑΜΕΑ, τους τεχνικούς κκ. Λευτέρη Κώστογλου, Γιώργο Πη, Χρήστο Πη, Νίκο Μωρέ, Μιχάλη Πασσά, τους ξυλουργούς Μουράτ και Αλή, που αφιλοκερδός εργάστηκαν στην ανακαίνισή της .

Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε θερμά τους κκ. Κωνσταντίνο και Άγγελο Πάτμιο της μεταφορικής εταιρείας « ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ » καθώς και τον συνεργάτη τους μεταφορέα κ. Γιώργο Βογιατζή <<ο Φίλης >> για την πολύτιμη και δωρεάν βοήθεια που τόσο πρόθυμα μας παρέχουν.

Ευχαριστούμε και όλους εσάς, τους εθελοντές, που τόσα χρόνια μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε και που χωρίς αυτήν την στήριξη δεν θα μπορούσαμε με την σειρά μας να προβούμε σε αυτές τις δωρεές.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by