Δωρεά του Συλλόγου “Άντε Γεια στον Καρκίνο” προς το Νοσοκομείο Κω

Share This Post

 

Δωρεά του Συλλόγου “Άντε Γεια στον Καρκίνο” προς το Νοσοκομείο Κω

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ακόλουθη δωρεά και παράδοση προς το Γενικό Νοσοκομείο Κω :
 
  • 1 μαγειρίο τύπου F 80 με 6 εστίες και φούρνο
  • 1 φούσκα ανοξείδωτη
  • 1 απορροφητήρα 1 ίππου
  • 3 φίλτρα απορροφητήρα ανοξείδωτα
  • 1 ανοξείδωτη πλάτη τοίχου
  • 2 σφυρήλατες χύτρες
 
συνολικής αξίας 4,200.– Ευρώ

 
Με το υπόλοιπο των περσινών εσόδων του Συλλόγου από τον Περίπατο Ζωής καθώς και με τα φετινά έσοδα , αισιοδοξούμε να προβούμε στην αγορά ενός αναλυτή ταυτοποίησης μικροβίων και ελέγχου ευαισθησίας στα αντιβιοτικά , αξίας περίπου 30.000 €, που τόσο ανάγκη έχει το νοσοκομείο μας.
 
Λόγω του Covid –19 δεν μπορούμε ακόμη να πούμε αν και πως θα πραγματοποιηθεί ο φετινός Περίπατος Ζωής, σίγουρα όμως θα μπορέσουμε όλοι να αγοράσουμε το μπλουζάκι μας και θα σας ανακοινωσουμε σύντομα από που θα μπορείτε να το προμηθευτείτε.
 
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς, τους εθελοντές ,που τόσα χρόνια μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε και που χωρίς αυτήν την στήριξη δεν θα μπορούσαμε με την σειρά μας να προβούμε σε αυτές τις δωρεές.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

©2020 radioproto.gr is made with by