Δωρεά κλιματιστικού από την Κυριακού Professional προς το Σβουρένειο

Share This Post

Δωρεά κλιματιστικού από την Κυριακού Professional προς το Σβουρένειο

Ακόμη μία έμπρακτη πράξη αγάπης από την Κωακή επιχείρηση Κυριακού Προφέσιοναλ. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, δόθηκε στο Σβουρένειο ένα κλιματιστικό 24.000 btu προκειμένου τα παιδιά να απολαμβάνουν τις δραστηριότητές τους σε έναν χώρο με σωστή θερμοκρασία.

Η δωρεά αφορά το κλιματιστικό, την τοποθέτηση και την μελλοντική συντήρηση. Για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Κυριακού μαζί με την Στεργία Μαραγκού και την οικογένειά τους, βρίσκονται δίπλα στις ανάγκες της κοινωνίας καθώς είναι γνωστό ότι η Κυριακού Προφέσιοναλ έχει υποστηρίξει με διάφορες δωρεές το νοσοκομείο , το συσσίτιο, αθλητικές ομάδες και όχι μόνο.

Άλλωστε είναι πολιτική της τοπικής επιχείρησης να έχει σε πρώτο πλάνο την κοινωνική ευθύνη και τις διάφορες ενέργειες εθελοντισμού. Την είδηση του νέου κλιματιστικού υποδέχτηκαν με χαρά οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και φυσικά η διοίκηση η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΥΑΣ κα. Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, η αντιπρόεδρος κα. Σταματία Κανταρζή και όλο το Δ.Σ.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by