Δωρεά κλιματιστικού από την Κυριακού Professional προς το Σβουρένειο

Δωρεά κλιματιστικού από την Κυριακού Professional προς το Σβουρένειο

Ακόμη μία έμπρακτη πράξη αγάπης από την Κωακή επιχείρηση Κυριακού Προφέσιοναλ. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, δόθηκε στο Σβουρένειο ένα κλιματιστικό 24.000 btu προκειμένου τα παιδιά να απολαμβάνουν τις δραστηριότητές τους σε έναν χώρο με σωστή θερμοκρασία.

Η δωρεά αφορά το κλιματιστικό, την τοποθέτηση και την μελλοντική συντήρηση. Για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Κυριακού μαζί με την Στεργία Μαραγκού και την οικογένειά τους, βρίσκονται δίπλα στις ανάγκες της κοινωνίας καθώς είναι γνωστό ότι η Κυριακού Προφέσιοναλ έχει υποστηρίξει με διάφορες δωρεές το νοσοκομείο , το συσσίτιο, αθλητικές ομάδες και όχι μόνο.

Άλλωστε είναι πολιτική της τοπικής επιχείρησης να έχει σε πρώτο πλάνο την κοινωνική ευθύνη και τις διάφορες ενέργειες εθελοντισμού. Την είδηση του νέου κλιματιστικού υποδέχτηκαν με χαρά οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και φυσικά η διοίκηση η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΥΑΣ κα. Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, η αντιπρόεδρος κα. Σταματία Κανταρζή και όλο το Δ.Σ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr