Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» από τα βραχιολάκια της MALIYA

Πιστοί στη πεποίθησή πως ο καλός σκοπός υπηρετείται ακόμα και μέσα απ´τη μόδα, το brand MALIYA στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Συμμετέχοντας στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, διαθέσαμε το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις του βραχιολιού #ΜένουμεΣπίτι, με σκοπό την δωρεά ειδικού τεχνολογικού εξοπλισμού σε νοσοκομείο της χώρας.

Με έμπνευση την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» και με εφόδια την θέληση, την αισιοδοξία, την επιμονή αλλά ταυτόχρονα τον ενθουσιασμό και την μεγάλη συμμετοχή του κοινού, η εταιρεία συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσόν για την αγορά ενός υπερσύγχρονου μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων ασθενών που νοσούν με κορονοϊό, για το νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο εξοπλισμός αυτός θα διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη περίθαλψη των νοσηλευόμενων νοσούντων συνανθρώπων μας στο Νοσοκομείο της Ρόδου, το οποίο αποτελεί υγειονομική δομή αναφοράς για όλη τη Δωδεκάνησο.

Η ιδέα αυτή, δεν θα μπορούσε ποτέ να υλοποιηθεί, χωρίς την ανιδιοτελή προσφορά και στήριξη του κόσμου αλλά και των μέσων ενημέρωσης, καλλιτεχνών και ανθρώπων των media, που βοήθησαν αφιλοκερδώς να φτάσει το μήνυμα μας πολύ μακριά.

Ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν αρωγοί στο εγχείρημά μας και είμαστε περήφανοι που όλοι μαζί καταφέραμε να ενισχύσουμε τον αγώνα της Πολιτείας σε αυτή τη πρωτόγνωρη συγκυρία.

Με αίσθημα ευγνωμοσύνης για το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, με ευαισθησία απέναντι στη καινούρια κανονικότητα που ζει πλέον ο πλανήτης, με σεβασμό προς τις ευπαθείς ομάδες, συνειδητοποιώντας πως τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει και αντλώντας δύναμη από την πρώτη αυτή επιτυχημένη προσπάθεια, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις Ελληνικές Μονάδες Υγείας.

Έτσι, ήδη δημιουργούμε μία νέα ειδική σειρά αξεσουάρ, στοχεύοντας στην κάλυψη αναγκών νοσοκομείου αναφοράς που θα προκύψουν, πάντα σε συνεννόηση με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε να τα καταφέρουμε και πάλι, όλοι μαζί. Βγαίνουμε από το σπίτι, μένουμε ασφαλείς αλλά δεν μένουμε αδρανείς.

©2019 radioproto.gr is made with by