Δωρεά από την KIRIAKU PROFESSIONAL HELLAS προς το νοσοκομείο. Νέα σύστημα κλιματισμού – εξαερισμού στην μονάδα τεχνητού νεφρού

Δωρεά από την KIRIAKU PROFESSIONAL HELLAS προς το νοσοκομείο. Νέα σύστημα κλιματισμού – εξαερισμού στην μονάδα τεχνητού νεφρού

Σε μία ακόμη σημαντική δωρεά προχωρά ο όμιλος Κυριακού προς το νοσοκομείο της Κω. Όπως γνωστοποίησε ο υπεύθυνος και εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Κυριακού, ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δωρεά συστήματος κλιματισμού εξαερισμού στη μονάδα τεχνητού νεφρού.

Για τη σημαντική αυτή προσφορά , έγιναν οι απαραίτητες συναντήσεις αλλά και προεργασίες με τον διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή και μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες , τα συνεργεία θα προχωρήσουν στην τοποθέτηση των κλιματιστικών.

Με αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά οι ασθενείς θα μπορούν να λαμβάνουν τις θεραπείες τους στη μονάδα τεχνητού νεφρού σε ένα περιβάλλον με σωστή θερμοκρασία και καθαρό αέρα. Κάτι πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι οι θεραπείες είναι πολύωρες και αρκετά κουραστικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η KIRIAKU PROFESSIONAL HELLAS προχωρά σε δωρεά προς το νοσοκομείο της Κω. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρει είτε κλιματιστικά είτε απαραίτητα υλικά για τη λειτουργία του νοσοκομείου. Μάλιστα σε δηλώσεις του ο κ. Κυριακού έχει τονίσει ότι υπάρχει άψογη συνεννόηση και συνεργασία με τον διοικητή Νεκτάριο Γεωργαντή και είναι ένας από τους λόγους που η διαδικασία των δωρεών προχωρά γρήγορα.

Επίσης ο εκπρόσωπος του ομίλου πάντα αναφέρεται στους πελάτες και συνεργάτες οι οποίοι συμβάλλουν ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι δωρεές προς το νοσοκομείο αλλά και αλλού. Θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι τοπικές επιχειρήσεις του τόπου μας να συμβάλλουν με τον οποιοδήποτε τρόπο προσφέροντας σε φορείς και υπηρεσίες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο του τόπου μας.

Ο κ. Δημήτρης Κυριακού έκανε δηλώσεις για τη χορηγία στο προσωπικό του προφίλ.

 « Φίλοι μου.  Όπως σας ανακοίνωσα τις προηγούμενες μέρες ,  κάτι μεγάλο έρχεται.  Θέλω να σας ενημερώσω πως αύριο είναι η μεγάλη μέρα που θα γίνει η σημαντική συνάντηση ώστε να προχωρήσουμε στην μεγάλη δωρεά του κλιματισμού και εξαερισμού για το χώρο του νοσοκομείου όπου οι συμπατριώτες μας και συνάνθρωποί μας ταλαιπωρούνται καθημερινώς μέσα στη ζέστη σε αυτή τη σημαντική στιγμή τους.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να προχωρήσουμε στην μελέτη και εγκατάσταση του εξαερισμού και κλιματισμού στην μονάδα τεχνητού νεφρού.

Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητή Γεωργαντή Νεκτάριο και την κυρία Δήμητρα Μπαρούτα, όπως και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου που μας δίνει την ευκαιρία ώστε να προχωρήσουμε σε αυτήν την αλληλεγγύη πράξη!

Η KIRIAKU PROFESSIONAL HELLAS Συνεχίζει το έργο του ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΑΞΙΑ στον ΤΟΠΟ μας όλοι μαζί μπορούμε!

Θέλω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μας και τους φίλους που μας στηρίζουνε σε αυτό το δύσκολο έργο».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr