Δωρεάν μαθήματα ποδηλασίας με δωρεάν διάθεση ποδηλάτων στα παιδιά του νησιού μας

Share This Post

Δωρεάν μαθήματα ποδηλασίας με δωρεάν διάθεση ποδηλάτων στα παιδιά του νησιού μας

Ο K.A.O ΦΙΛΙΝΟΣ σε συνεργασία με τον Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟ και τον ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα πραγματοποιήσει δωρεάν μαθήματα ποδηλασίας για παιδιά που δε μπορούν να εγγραφούν σε αθλητικό σύλλογο ή που δεν διαθέτουν ποδήλατο.

Επίσης στα πλαίσια ανάπτυξης του αθλητισμού στην περιοχή μας και, στη δημιουργία δυνατότητας ενασχόλησης των παιδιών με το άθλημα του ποδηλάτου,  οι παραπάνω σύλλογοι, θα παραδώσουν δωρεάν μεταχειρισμένα ποδήλατα που ανήκουν σε αυτούς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους λιλιπούτειους αθλητές μας να  ασχοληθούν και να γνωρίσουν το μαγευτικό κόσμο του ποδηλάτου, αλλά και να συμμετέχουν δωρεάν στις δράσεις των συλλόγων.

Είναι μια προσφορά των συλλόγων, για τα παιδιά του νησιού μας.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί στη Λάμπη.

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 6977000901

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by