ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΣΤΟ 11Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Share This Post

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΣΤΟ 11Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Με ουσιώδεις παρεμβάσεις και διεκδικήσεις, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τουρισμού της Πάτμου κ. Νικήτα Τσαμπαλάκη στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών που έλαβε χώρα στην Ιθάκη το διάστημα 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019.

Παρουσία πλήθους εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της πολιτικής ηγεσίας και κορυφαίων φορέων, αντικείμενο του συνεδρίου ήταν η ανάλυση των προβλημάτων των μικρών νησιών και η παράθεση προτάσεων για την πρακτική επίλυση τους. Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου κάλυψαν τα πεδία δημόσιας διοίκησης – αυτοδιοίκησης, ακτοπλοΐας – μεταφορών – προσβασιμότητας, χρηματοδότησης ΕΣΠΑ 2014-2020 & 2021-27, πολιτισμού – τουρισμού και μικρών νησιών & ΜΜΕ.

Αναφερόμενος στη δυναμική της Πάτμου, ο κ. Τσαμπαλάκης έκανε παρέμβαση σχετικά με την αναγκαιότητα της επιτάχυνσης και απλούστευσης των διαδικασιών για τα υδατοδρόμια και τα υδροπλάνα, καθώς και της έγκαιρης ενημέρωσης των νησιωτικών προορισμών για τα δρομολόγια των ναυτιλιακών εταιριών.

Παράλληλα και έπειτα από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Πάτμου κύριο Ελευθέριο Πέντε, πρότεινε την πραγματοποίηση του επιτυχημένου θεσμού του 12ου Συνεδρίου του Δικτύου των Μικρών Νησιών στην Πάτμο το 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια του συνεδρίου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού είχε την δυνατότητα στοχευμένων επαφών με υπουργικά και κυβερνητικά στελέχη καθώς και εκπροσώπους έγκριτων φορέων.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by