Δυναμική ομιλία του Ιωάννη Παππά στη Βουλή για το Ν/Σ του Υπ. Υγείας

Share This Post

Δυναμική ομιλία του Ιωάννη Παππά στη Βουλή για το Ν/Σ του Υπ. Υγείας

Χθες συζητήθηκε στη ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με θέμα: “Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους γιατρούς και οδοντιάτρους του ΕΣΥ”.

Όπως τόνισε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, το εν λόγω νομοσχέδιο έρχεται για να αναβαθμίσει το παλαιωμένο εθνικό σύστημα υγείας.

Με λύπη όμως, για ακόμα μία φορά η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προβεί σε μια διαδικασία διαλόγου και κατάθεσης ιδεών, παρέμεινε στην συνηθισμένη σκανδαλολογία και τοξικότητα απέναντι στην Ελληνική Κυβέρνηση.

Όπως επισήμανε ο Βουλευτής, το νομοσχέδιο αυτό προβλέπει: Αύξηση των αποδοχών των γιατρών του ΕΣΥ. Αναβάθμιση της ιατρικής εκπαίδευσης σε δύο κυρίους άξονες και ο εκσυγχρονισμός του νομικού πλαισίου που διέπει το καθεστώς της απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ.

Ζήτημα το οποίο απασχολεί ιδιαίτερα τα Δωδεκάνησα καθώς δεν υπάρχουν γιατροί πλήρους απασχόλησης, εξαιτίας του υψηλού κόστους ζωής. Πρόκειται για αναβάθμιση του αγαθού που ονομάζεται υγεία.

Οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, ας σταματήσουν να κάνουν μικροπολιτική και ας αφουγκραστούν για μια φορά τις ανάγκες του ελληνικού λαού.

Είμαστε εδώ να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία και τα προβλήματα της, να νομοθετούμε και να προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by