ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΚΩ

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΚΩ

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να ιδρύσουμε στην Κω ένα σχολείο που είχε ανάγκη η κοινωνία και ο τόπος μας, είχαμε πίστη στις δυνάμεις παι-διών, γονιών και των εκπαιδευτικών που αναλάμβαναν αυτό το σημαντικό εγχείρημα.

Η πορεία του σχολείου δεν μας διέψευσε.

Σήμερα νιώθουμε χαρά και υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά που έχουν κα-ταφέρει τόσα πολλά από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του σχολείου.

Το ΕΕΕΕΚ Κω προωθεί, με τον καλύτερο τρόπο, τα δικαιώματα μαθητών και μαθητριών με ειδικές ανάγκες στην κοινωνική και εργασιακή ένταξη, μέσα από την ανάπτυξη κοινωνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Το έργο που επιτελείται στο σχολείο, επισφραγίστηκε από το 3ο βραβείο ε-παγγελματικής εκπαίδευσης, για το πρόγραμμα: «ΕΕΕΕΚπλήξεις Γενεθλίων» στον Πανελλαδικό διαγωνισμό Junior Achievement Greece.

Για την προσπάθεια αυτή των μαθητών και των εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Κω, μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε!

Τα συγχαρητήρια είναι λίγα.

Δική μας δέσμευση, το καλύτερο, μεγαλύτερο και σύγχρονο κτίριο.

Όπως κάναμε πραγματικότητα την ίδρυση και λειτουργία της δομής, έτσι τη νέα δημοτική περίοδο η δέσμευση μας για αυτό το νέο κτίριο θα γίνει πράξη.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr