ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Σε αποφάσεις και πρακτικές που δεν υποστηρίζουν τα συμφέροντα της Κω και των πολιτών της δεν θα είμαστε ποτέ μαζί.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Σε αποφάσεις και πρακτικές που δεν υποστηρίζουν τα συμφέροντα της Κω και των πολιτών της δεν θα είμαστε ποτέ μαζί.

Κατανοούμε τον πανικό του κ. Νικηταρά για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Υπουργού κ. Μηταράκη και της «σκληρής» μάχης που έδωσε (με το όπλο παρά πόδας) για τη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Στη θέση του θα φρόντιζε ο οποιοσδήποτε να αποφύγει κάθε απάντηση, εκτός αν οι συντάκτες της είχαν σκοπό να τον εκθέσουν πιο πολύ.

Γιατί κανείς δεν κατάλαβε πως αλήθεια υπερασπίστηκε την Κω, όταν ούτε την απόφαση του Δ.Σ. που ψήφισαν με την κ. Ρούφα δεν κατάφερε να στηρίξει.

Λυπήθηκε, τον καταλαβαίνουμε, γιατί τα συγχαρητήρια του κ. Βορίδη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, τα εισέπραξε μόνο ο κ. Μηταράκης.

Όσο για τις συχνές αναφορές του στα περί ενότητας, όπως τονίσαμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ναι, σε αποφάσεις και πρακτικές που δεν υποστηρίζουν τα συμφέροντα της Κω και των πολιτών της δεν θα είμαστε ποτέ μαζί.

Εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση στο μεταναστευτικό, την τόνισε ξανά, στη σύσκεψη-πανωλεθρία για την Κω, ο κ. Αντώνης Κρητικός.

Όταν ο κ. Νικηταράς και οι συνιστώσες της παράταξης του αντιληφθούν ότι η Κως είναι πάνω από όλα και όλους και υιοθετήσουν την θέση μας για το μεταναστευτικό, ναι, τότε μπορούμε να είμαστε μαζί.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.”

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΟΡΟΖΗ-ΤΣΙΓΑΡΑ: “ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.” Μητέρα δυο νέων παιδιών, εργαζόμενη πολλές ώρες είτε

Ενημέρωση

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ»

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στη Νίσυρο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο

©2020 radioproto.gr