ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: «Ο κ. ΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ….»

Share This Post

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: «Ο κ. ΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ….»

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ – Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Οι πολίτες της Κως γνωρίζουν ότι η ομάδα που διοικεί το Δήμο χρησιμοποιείανεξέλεγκτα τα ψέματα και προσπαθεί να δημιουργεί και να συντηρεί ένα τοξικό κλίμα για να επιβιώσει αφού δε μπορεί πολιτικά να σταθεί και βλέπει ότι ο χρόνος της λήγει.

Αυτό το τοξικό κλίμα συντηρεί ο κ. Νικηταράς με τις ανακοινώσεις και τον περίγυρο του, ακόμα και χθες επέτειο του Πολυτεχνείου ημέρα που σηματοδοτεί την ανάγκη ενότητας και αγώνα της κοινωνίας.

Δεν μας ακουμπούν οι ύβρεις και οι συκοφαντίες.

Όταν όμως τα ψέματα τους έχουν να κάνουν με τα σχολεία και τη λειτουργία των σχολικών επιτροπών θα έπρεπε να είναι σοβαροί.

Τα προβλήματα στα σχολεία συσσωρεύονται και η αδιαφορία τους (όπως στο 3ο Δημοτικό της Κω, το 3ο Γυμνάσιο, η πρόσφατη κατάληψη του 1ου Λυκείου κ.α.) όπως και τα ψέματα δεν σταματούν.

Ο κ. Μήτρου,πρόεδρος των δύο σχολικών επιτροπών δεν βρίσκει καιρό να συνεδριάσει σοβαρά και με ουσιαστικά θέματα. 

Έχει επιλέξει τον τρόπο που τον βολεύει. 

«Πόσες συνεδριάσεις δια ζώσης έκαναν οι Σχολικές Επιτροπές;» ήταν η απορία μας στο τελευταίο Δ.Σ.

Μια που κάναμε τον Αύγουστο δεν ήρθατε, η απάντηση του.

Του υπενθυμίζουμε για να ξέρουν και συμπολίτες μας με παιδιά στα σχολεία που βλέπουν να μη λύνονται, τα τρία τελευταία χρόνια, τα προβλήματα:

Α’ θμια Επιτροπή (Δημοτικά-Νηπιαγωγεία) μέχρι σήμερα έξη (6) συνεδριάσεις πέντε (5) δια περιφοράς και μία (1) δια ζώσης με θέμα την παραίτηση της εκμισθώτριας του κυλικείου του 1ου Δ.Σ. 

Η δια ζώσης έγινε στις 17/7/22 όπου δεν μπορούσαμε να παραστούμε.

Το θέμα του κυλικείου ήταν σοβαρότερο για τον κ. Μήτρου, από τα προβλήματα του 3ου Δημοτικού που την περίοδο εκείνη σταμάτησαν οι εργασίες και το σχολείο ήταν στον αέρα.

Β’ θμια Επιτροπή (Γυμνάσια-Λύκεια) μέχρι σήμερα πέντε (5) συνεδριάσεις, δια περιφοράς,  η μία μάλιστα ήταν επανάληψη άλλης αφού ούτε στην δια περιφοράς δεν είχε απαρτία… 

Ας μη μας πει πόσες κάναμε εμείς γιατί, υποτίθεται, ότι ήταν καλύτεροι…

Για τον κ. Μήτρου προφανώς όλα πάνε ρολόι στα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Ούτε το 3ο Γυμνάσιο έχει προβλήματα, ούτε το 1ο Λύκειο που έκαναν κατάληψη οι μαθητές γιατί μετά από τρία χρόνια για τον κ .Μήτρου φταίνε οι προηγούμενοι. 

Την ίδια τακτική ακολουθεί και στον ΔΗΡΑΣ όπου επίσης είναι Πρόεδρος..

Όσον αφορά όμως στα σχολεία και τα παιδιά μας, ας έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Εκτός αν έχει κουραστεί…”

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by