Δράσεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά σε Κω , Κάλυμνο και Λέρο

Share This Post

Δράσεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά σε Κω , Κάλυμνο και Λέρο.

Συνεχίζει τις δράσεις για την αντιμετώπιση των θεμάτων στα νησιά της Δωδεκάνησου ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωαννης Παππάς, δίνοντας το παρόν σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κω , συναντήθηκε με τον Έπαρχο της Κω κ. Καμπάνη, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα που αφορούν την επισκευή του λιμανιού της Κω, την επιτάχυνση των αποζημιώσεων των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας καθώς επίσης για το μεταναστευτικό και τις αποφάσεις που έλαβε το ΚΥΣΕΑ για την αντιμετώπιση του φαινομένου. Επιπλέον συζητήθηκαν οι επιπτώσεις που θα έχει στον τουρισμό και την οικονομική ανάπτυξη η πτώχευση της Thomas Cook.

Κατά την επίσκεψη του στην Κάλυμνο ο Γιάννης Παππάς, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Διακομιχάλη και τον Έπαρχο κ .Μουνσελή. Τα κυρία θέματα συζήτησης αφορούσαν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καλύμνου και τις λύσεις που προκρίνει το υπουργείο Ναυτιλίας, Επιπρόσθετα συζητήθηκε η επαναλειτουργία της ΔΟΥ Καλύμνου και η ίδρυση της σχολής μηχανικών του ναυτικού στην ΑΕΝ.

Την Λέρο που επισκέφτηκε ο κ. Παππάς συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Μ. Κόλια. Στην συνάντηση ήταν παρόντες o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιος, o Αρχιερατικός Επίτροπος Λέρου κ.κ. Νικόδημος Φωκάς και ο Αντιδήμαρχος κ. Καστής Δημήτριος, συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέρος με τον υπεράριθμο αριθμό προσφύγων/μεταναστών. Επιπλέον έγινε εκτενής συζήτηση για το «Τέλος Πλοίων Αναψυχής και Ημερόπλοιων (ΤΕΠΑΗ)», που έχει επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα τη δραματική μείωση του αριθμού σκαφών που ελλιμενίζονται στη Λέρο.

Ζητήθηκε από τον κ. Παππά η άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο νησί μας με τα πρόστιμα στους Αιγιαλούς, προς τους

επαγγελματίες, σε φορείς του Δημοσίου όπως και της Μητρόπολης μας, όπου ζητήθηκε από το Δήμαρχο η αναστολή των προστίμων.

Ο κ. Παππάς αφού άκουσε με προσοχή τους παρευρισκόμενους , υποσχέθηκε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του νησιού. Στην συνέχεια παρευρέθηκε στο δημοτικό σχολείο Λακίου, στην έκθεση με τα αρχεία του κράτους, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα κατά τη βύθιση του Α/Τ Β.Όλγα. Για την επέτειο μνήμης της βύθισης του Α/Τ Β. Ολγα ο κ. Παππάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Είναι χρέος όλων μας να μη λησμονούμε και να τιμούμε τη μνήμη των Ηρώων του Έθνους. Το Πολεμικό μας Ναυτικό από αρχαιοτάτων χρόνων είναι ο πυλώνας δημοκρατίας στο εσωτερικό και ο εγγυητής της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δίνουν καθημερινά έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να κρατήσουν την Πατρίδα μας ελεύθερη έναντι σε κάθε επίβουλο διεκδικητή. Καθήκον μας να στεκόμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο και μέσο».

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου

Ιωάννης Παππάς

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by