Δράσεις πολιτισμού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Δράσεις πολιτισμού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Εγκρίθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου η έκδοση Απόφασης ανάληψης υποχρέωσης των δαπανών της ΠΕ Δωδεκανήσου για δράσεις πολιτισμού.

Η Απόφαση αναφέρει τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Εγκρίνουμε την έκδοση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης των δαπανών της ΠΕ Δωδεκανήσου, όπως αναλύονται παρακάτω:

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
1. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 5.910,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για την συνδιοργάνωση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τοπικούς φορείς Εργαστηρίων Θεάτρου για Παιδιά και Εφήβους στις νήσους Κάρπαθο, Κάσο, Καστελλόριζο, Τέλενδο, Ψέριμο και Χάλκη εντός των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2023. Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να καλύψει δαπάνη για οργάνωση, επιμέλεια και πραγματοποίηση των εργαστηρίων στα παραπάνω νησιά.

2. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 1.240,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον ΔΟΠΑΒΣ Κω, Μουσικής Βραδιάς με θέμα «Αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό» στην νήσο Κω τον Δεκέμβριο του 2023. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ως προς το συνολικό ποσό των 2.250,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Αρκάσας Καρπάθου εκδήλωσης στο πλαίσιο του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου Χωριού στη νήσο Κάρπαθο στις 26 Νοεμβρίου 2023.

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να καλύψει δαπάνη για ηχοφωτιστική κάλυψη και εκτύπωση προωθητικού υλικού για τις ανάγκες της εκδήλωσης.
Το συνολικό κόστος των δράσεων Τμήματος Πολιτισμού Δωδεκανήσου θα βαρύνει τον προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2023.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ   Μια σπουδαία προπονήτρια αναλαμβάνει τα ηνία του Ασκληπιού Η πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ποδηλασία (περισσότερες απο 25

©2020 radioproto.gr