ΔΟΠΑΒΣ: Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς

Share This Post

ΔΟΠΑΒΣ: Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς

O ΔΟΠΑΒΣ Δήμου Κω σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Τ.Α.Α στις 15/07/2020 ξεκινά την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, η Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς , για το σχολικό έτος 2020-2021 με την εξαιρετικά καινοτόμο διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης.

Με την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) αποφεύγονται πλέον για τους πολίτες τα γνωστά προβλήματα των περασμένων ετών. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης.

Φέτος για πρώτη φορά θα συμπεριληφθούν και οι Δημόσιοι υπάλληλοι όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΕΤΑΑ θα συμμετέχουν σε ξεχωριστή πρόσκληση όπου θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Ο ΔΟΠΑΒΣ είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια. Περισσότερες πληροφορίες θα παρέχονται στα γραφεία στο τηλ. 22420 29715 από την κ. Αιμιλία Χατζηπέτρου, και την κ. Σομού Αρχοντία.

Επίσης πληροφορίες θα δίνονται και στους κάτωθι παιδικούς σταθμούς:

· Παιδικός Σταθμός Γ. Αβέρωφ, στην κ. Θεοδώρα Φωλια, στο τηλέφωνο 22420-25413.

· Παιδικός Σταθμός Αμερικής, στην κ. Χαρούλα Κώστογλου, στο τηλέφωνο 22420-22760.

· Παιδικός Σταθμός Ζηπαρίου στην κ. Ελένη Διακοπαναγιώτη στο τηλέφωνο 22420-68297.

· Παιδικός Σταθμός Πυλίου, στην κ. Χρύσα Κιάρη στο τηλέφωνο 22420-42142.

· Παιδικός Σταθμός Καρδάμαινας, στην κ. Στεργία Χατζηδαυϊδ, στο τηλέφωνο 22420-92143.

· Παιδικός Σταθμός Αντιμάχειας, στην κ. Αναστασία Παππούλη, στο τηλέφωνο 22420-51333.

· Παιδικός Σταθμός Κεφάλου, στην κ. Σακέλη Σεβαστή στο τηλέφωνο 22420-71465.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by