ΔΟΠΑΒΣ: Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς

ΔΟΠΑΒΣ: Μόνο ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς

O ΔΟΠΑΒΣ Δήμου Κω σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Τ.Α.Α στις 15/07/2020 ξεκινά την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, η Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς , για το σχολικό έτος 2020-2021 με την εξαιρετικά καινοτόμο διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης.

Με την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) αποφεύγονται πλέον για τους πολίτες τα γνωστά προβλήματα των περασμένων ετών. Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης.

Φέτος για πρώτη φορά θα συμπεριληφθούν και οι Δημόσιοι υπάλληλοι όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΕΤΑΑ θα συμμετέχουν σε ξεχωριστή πρόσκληση όπου θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

Ο ΔΟΠΑΒΣ είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια. Περισσότερες πληροφορίες θα παρέχονται στα γραφεία στο τηλ. 22420 29715 από την κ. Αιμιλία Χατζηπέτρου, και την κ. Σομού Αρχοντία.

Επίσης πληροφορίες θα δίνονται και στους κάτωθι παιδικούς σταθμούς:

· Παιδικός Σταθμός Γ. Αβέρωφ, στην κ. Θεοδώρα Φωλια, στο τηλέφωνο 22420-25413.

· Παιδικός Σταθμός Αμερικής, στην κ. Χαρούλα Κώστογλου, στο τηλέφωνο 22420-22760.

· Παιδικός Σταθμός Ζηπαρίου στην κ. Ελένη Διακοπαναγιώτη στο τηλέφωνο 22420-68297.

· Παιδικός Σταθμός Πυλίου, στην κ. Χρύσα Κιάρη στο τηλέφωνο 22420-42142.

· Παιδικός Σταθμός Καρδάμαινας, στην κ. Στεργία Χατζηδαυϊδ, στο τηλέφωνο 22420-92143.

· Παιδικός Σταθμός Αντιμάχειας, στην κ. Αναστασία Παππούλη, στο τηλέφωνο 22420-51333.

· Παιδικός Σταθμός Κεφάλου, στην κ. Σακέλη Σεβαστή στο τηλέφωνο 22420-71465.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr