ΔΟΠΑΒΣ: Κατάθεση προτάσεων για εκδηλώσεις Μάρτιο – Μάιο

Share This Post

ΔΟΠΑΒΣ: Κατάθεση προτάσεων για εκδηλώσεις Μάρτιο – Μάιο

Για την καλύτερη προετοιμασία και τον προγραμματισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από Μάρτιο μέχρι και Μάιο του 2021, με έμφαση στην αναβίωση των Αποκριάτικων εθίμων και τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ’21, παρακαλούμε να καταθέσετε εγγράφως τις προτάσεις συμμετοχής σας, μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Απαραίτητο είναι οι προτάσεις αυτές να συνοδεύονται από τα παρακάτω αναλυτικά στοιχεία:

1. Τίτλος εκδήλωσης, περιεχόμενο, συντελεστές, ημερομηνία, χώρος

2. Αμοιβή σχήματος (όπου είναι απαραίτητο)

3. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email του υπευθύνου για την διεξαγωγή της εκδήλωσης

4. Λεπτομερής αναφορά των υποχρεώσεων που απαιτείται να αναλάβει ο ΔΟΠΑΒΣ.

Λόγω του covid-19 οι δράσεις-εκδηλώσεις, θα υλοποιηθούν τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και ψηφιακά μέσα χωρίς φυσική παρουσία του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προτάσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση θα συμπεριληφθούν και στα Θερινά Ιπποκράτεια.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το αρμόδιο γραφείο (τμήμα Πολιτισμού) του ΔΟΠΑΒΣ, στο τηλέφωνο: 22420-25316 & 22420-29715 και στο email: dopavs@kos.gr.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by