ΔΟΠΑΒΣ: Δείτε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων – Ποια δέντρα φωταγωγούνται , πότε θα γίνει το Παζάρι

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

ΔΟΠΑΒΣ: Δείτε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων – Ποια δέντρα φωταγωγούνται , πότε θα γίνει το Παζάρι

Ο ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2021 διοργανώνει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου εκδήλωση για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας στις 18:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ενότητας Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Αθανάσιου Πουλιού.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Group Parωdy σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου-Επαρχείο Κω.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου το τρενάκι της εταιρείας “All day travel” θα πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς βόλτα για τους μικρούς μας φίλους στο ιστορικό κέντρο της πόλης από τις 10:00 έως τις 14:00. Σημείο εκκίνησης: Ελευθερίου Βενιζέλου(στο ύψος του Ταχυδρομείου)

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαστιχάρι στις 17:30 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα & την συμμετοχή της χορωδίας ενηλίκων του συλλόγου φιλών μουσικής «Αρίων». Η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί με καλλιτεχνικό δρώμενο από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Ακροβάτης»

Επίσης το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Κέφαλο στις 19:00 με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής της Δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νίκου Γκαναβούρα.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στις 11:00 στη συμβολή των οδών Βασ. Παύλου με Ιπποκράτους με την συμμετοχή συλλόγων του νησιού.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα με τήρηση κοινωνικών αποστάσεων και χρήση μάσκας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.”

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.” Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία.

©2020 radioproto.gr is made with by