Δοπαβς Κω: Συγχαρητήρια Επιστολή για τις επιτυχίες των Διαχρονικών Αθλητών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου «ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 2020».

Share This Post

 

Δοπαβς Κω: Συγχαρητήρια Επιστολή για τις επιτυχίες των Διαχρονικών Αθλητών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου «ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 2020»

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ κ. Παναγιώτης Χατζηχριστοφής , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σέβη Βλάχου και τα μέλη του Δ/Σ του ΔΟΠΑΒΣ Κω , θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους Διαχρονικούς Αθλητές και στην Αθλήτρια μας για τις μεγάλες επιτυχίες που πέτυχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη στο Βελιγράδι , κατακτώντας 11 Χρυσά Μετάλλια και 2 Χάλκινα Μετάλλια .

Οι Αθλητές και η Αθλήτρια μας με τη νέα αυτή αξιόλογη διεθνή διάκριση τους, προβάλλουν και τιμούν τον Δωδεκανησιακό αθλητισμό, αλλά και την πατρίδα μας γενικότερα.

Νιώθουμε όλοι ξεχωριστή περηφάνια για την τεράστια επιτυχία τους , η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ο ΔΟΠΑΒΣ Κω θα στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά τις αγωνιστικές προσπάθειες τους και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by