Δοπαβς: Διαγωνισμός καλύτερης στολισμένης βιτρίνας και στολισμός σπιτιού για 1η φορά στην Κω

Δοπαβς: Διαγωνισμός καλύτερης στολισμένης βιτρίνας και στολισμός σπιτιού για 1η φορά στην Κω

Με στόχο να τονωθεί η τοπική αγορά και να αποκτήσει περισσότερο εορταστικό χρώμα και λάμψη η Κως ενόψει των Χριστουγέννων το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων, διοργανώνει βράβευση του ωραιότερου χριστουγεννιάτικου διάκοσμου βιτρίνας σε εμπορικό κατάστημα και εξωτερικού χώρου σε οικία.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στην ηλεκτρονική διεύθυνση dopavs@kos.gr με την αποστολή συνολικά τριών (3) φωτογραφιών.

Η τριμελής επιτροπή που θα αξιολογήσει τις συμμετοχές αποτελείται από τους: Γιώργο Χρυσουλάκη πρόεδρο Μόνιμης Επιτροπής ΤΕΕ Κω ,Ζέτα Τσιρπανλή, προϊσταμένη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Δήμου Κω και Πασχάλη Βρακίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Κω.

Η επιτροπή με πρόεδρο τον κ.Χρυσουλάκη θα συνεδριάσει και θα προκρίνει τους τρείς καλύτερους και πιο πρωτότυπους διάκοσμους και μέσα από τη δημοσίευσή τους στις σελίδες των τοπικών ΜΜΕ το κοινό θα ψηφίσει την τελική κατάταξη. Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα διαρκέσει από 16 μέχρι 20 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ.

Οι τρείς πρώτοι από κάθε κατηγορία θα βραβευθούν με αναμνηστικά διπλώματα και δώρα από χορηγούς. Η τελετή βράβευσης θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου μετά το πέρας των εκδηλώσεων ‘’Santa Run’’ στην πλατεία Ελευθερίας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr