Δοπαβς: Διαγωνισμός καλύτερης στολισμένης βιτρίνας και στολισμός σπιτιού για 1η φορά στην Κω

Share This Post

Δοπαβς: Διαγωνισμός καλύτερης στολισμένης βιτρίνας και στολισμός σπιτιού για 1η φορά στην Κω

Με στόχο να τονωθεί η τοπική αγορά και να αποκτήσει περισσότερο εορταστικό χρώμα και λάμψη η Κως ενόψει των Χριστουγέννων το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ στο πλαίσιο των Χειμερινών Ιπποκρατείων, διοργανώνει βράβευση του ωραιότερου χριστουγεννιάτικου διάκοσμου βιτρίνας σε εμπορικό κατάστημα και εξωτερικού χώρου σε οικία.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι στην ηλεκτρονική διεύθυνση dopavs@kos.gr με την αποστολή συνολικά τριών (3) φωτογραφιών.

Η τριμελής επιτροπή που θα αξιολογήσει τις συμμετοχές αποτελείται από τους: Γιώργο Χρυσουλάκη πρόεδρο Μόνιμης Επιτροπής ΤΕΕ Κω ,Ζέτα Τσιρπανλή, προϊσταμένη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Δήμου Κω και Πασχάλη Βρακίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Κω.

Η επιτροπή με πρόεδρο τον κ.Χρυσουλάκη θα συνεδριάσει και θα προκρίνει τους τρείς καλύτερους και πιο πρωτότυπους διάκοσμους και μέσα από τη δημοσίευσή τους στις σελίδες των τοπικών ΜΜΕ το κοινό θα ψηφίσει την τελική κατάταξη. Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα διαρκέσει από 16 μέχρι 20 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ.

Οι τρείς πρώτοι από κάθε κατηγορία θα βραβευθούν με αναμνηστικά διπλώματα και δώρα από χορηγούς. Η τελετή βράβευσης θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου μετά το πέρας των εκδηλώσεων ‘’Santa Run’’ στην πλατεία Ελευθερίας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by