Διοικητής νοσοκομείου Κω για 1ο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί : « Ο ασθενής εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Δεν χρειάζεται ιχνηλάτηση επαφών»

Share This Post

Διοικητής νοσοκομείου Κω για 1ο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί : « Ο ασθενής εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Δεν χρειάζεται ιχνηλάτηση επαφών»

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Κω το πρωί της Πέμπτης 2 Απριλίου 2020. Πρόκειται για έναν άνδρα 49 ετών ο οποίος μένει μόνιμα στην Κω για λόγους επαγγελματικούς και είχε έρθει πρόσφατα από την Αθήνα. Είχε τεθεί σε κατ οίκον περιορισμό με πολύ ελαφριά συμπτώματα από την πρώτη στιγμή και υποβλήθηκε στην εξέταση το βράδυ της 26ης Μαρτίου.

Για το κρούσμα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ο διοικητής του νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτης Βασιλειάδης.

« Ο ασθενής εξετάστηκε στις 26 Μαρτίου. Το νοσοκομείο της Κω παρέλαβε τα αποτελέσματα αργά το βράδυ της 1ης Απριλίου 2020. Ο ασθενής είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Εργάζεται στην Κω και ήρθε αεροπορικώς στις 16 Μαρτίου από την Αθήνα. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν. Εργάζεται σε εξωτερικό χώρο και δεν είχε πάει στην δουλειά του το τελευταίο διάστημα καθώς ήταν σε αυτοπεριορισμό. Είναι απύρετος από την Δευτέρα και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ μπορεί να επιστρέψει στην δουλειά του την επόμενη εβδομάδα καθώς έχουν περάσει οι κρίσιμες ημέρες. Ο άντρας θέλω να πω ότι είναι συνεπής, υπόδειγμα και παράδειγμα. Ακολούθησε όλες τις οδηγίες και έπραξε με υπευθυνότητα μένοντας σπίτι. Δεν χρειάζεται η ιχνηλάτηση των επαφών σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τις ημέρες που έχουν περάσει».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη όπως μεταδόθηκε: 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by