Δικαστικό Μέγαρο Κω σε εξέλιξη οι εργασίες πριν τη δημοπράτηση του

Share This Post

 

Δικαστικό Μέγαρο Κω σε εξέλιξη οι εργασίες πριν τη δημοπράτηση του

Σειρά ενεργειών βρίσκονται σε εξέλιξη, με την υποστήριξη του Δήμου Κω, για την έγκαιρη προετοιμασία των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στην Κω.

Σε αυτό το πλαίσιο, εκπονείται ήδη η απαραίτητη γεωτεχνική μελέτη.

Εν΄τω μεταξύ, σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω Μανώλης Χατζηάμαλλος, επισκέφτηκαν το χώρο όπου διενεργούνται δοκιμαστικές τομές, από συνεργείο του Δήμου, παρουσία της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

Παράλληλα, στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να επισκεφτεί την Κω η μηχανικός της Κτ.Υπ. που έχει αναλάβει την μελέτη του έργου.

Όλες αυτές οι δράσεις (γεωτεχνική μελέτη & έγκριση αρχαιολογικής υπηρεσίας) αποτελούν προϋποθέσεις για να προχωρήσει η μελέτη του κτιρίου, η έκδοση οικοδομικής άδειας και η δημοπράτηση του.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

©2020 radioproto.gr is made with by