ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ TRAVELIGO

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ TRAVELIGO

Η Κως προβάλλεται ως ταξιδιωτικός προορισμός στην διαδικτυακή Πολωνική ταξιδιωτική πλατφόρμα Traveligo, μέσω διαφημιστικής καταχώρησης με 3 άρθρα στο blog (πληροφορίες, φωτογραφίες, χάρτες, διαφημιστικά βίντεο), με άρθρο στην κεντρική σελίδα και banner στο ενημερωτικό δελτίο και στην κεντρική σελίδα.

Το ταξιδιωτικό Πολωνικό γραφείο Traveligo είναι μέλος του Πολωνικού Τουριστικού Επιμελητηρίου από το 2004, όπου οι πωλήσεις ταξιδιών αφορούν εκδρομές μέσω των μεγαλύτερων Tour Operators που δραστηριοποιούνται στην πολωνική αγορά (TUI, Itaka, Rainbow Tours, Exim Tours, Coral Travel, Grecos Holiday, Nekera, EBest Reisen, Europe Mountains, Interhome, Wygoda Travel, Snowtrex κ.λπ.).

Το Traveligo.pl έχει επίσης το δικό του blog : www.traveligo.pl/blog .

Η βάση του ενημερωτικού δελτίου έχει πάνω από 100.000 συνδρομητές, με 180.000 – 200.000 μοναδικούς χρήστες μηνιαίως και με άνω 1.000.000 προβολές σελίδας / μήνα. Κάθε άρθρο στο ιστολόγιο έχει περίπου 1.000 προβολές μηνιαίως.

Το ενημερωτικό δελτίο επίσης σε κατευθύνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.kos.gr. για περισσότερες πληροφορίες.

Η διαφημιστική προβολή της Κω θα διαρκέσει μέχρι τέλος του μηνός Οκτωβρίου 2023.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από την Πολωνική αγορά για την Κω όπου σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2023 ήταν η 4η αγορά σε αφίξεις επισκεπτών.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει μέσα από ισχυρές συνεργασίες αλλά και με τους Φορείς, την διαφημιστική προβολή του νησιού μας, για μια ακόμη καλύτερη τουριστική χρονιά.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών;

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Έχουμε συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις από την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και των Σχολικών Επιτροπών; Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο

Γ.Νικητιάδης: Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις του υπ. Υγείας για το ΕΚΑΒ στη Δωδεκάνησο Ανευθυνοϋπεύθυνες απαντήσεις, αναφορικώς με την έλλειψη πτητικών μέσων αεροδιακομιδών και το συντονισμό τους στη

©2020 radioproto.gr