Διανομή τροφίμων για ωφελούμενους ΤΕΒΑ από την Κοινωνική Σύμπραξη 55ΠΕ ΚΩ

Share This Post

 

 

 

Διανομή τροφίμων για ωφελούμενους ΤΕΒΑ από την Κοινωνική Σύμπραξη 55ΠΕ ΚΩ

Η Κοινωνική Σύμπραξη 55ΠΕ ΚΩ με επικεφαλής Εταίρο το Δήμο Κω, όπως ανακοίνωσε η Εξουσιοδοτημένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Σταματία Κανταρζή, θα διανέμει τρόφιμα τις επόμενες δύο εβδομάδες στους ωφελούμενους που λαμβάνουν προϊόντα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Οι διανομές θα γίνονται καθημερινά:

Α) από την προσεχή Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο χώρο της νέας Αποθήκης ΤΕΒΑ επί της οδού Αρτεμισίας 35, και

Β) από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου, τις ίδιες ώρες 11 με 2 το μεσημέρι, στον ίδιο χώρο της νέας Αποθήκης ΤΕΒΑ επί της οδού Αρτεμισίας 35.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων Δήμου Κω, στις υπεύθυνες της αποθήκης, κα Ελένη Σκουμάντζου και κα Βαρβάρα Κώστογλου στα τηλέφωνα 2242021502 και 2242049514.

Το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ υλοποιείται μέσω Κοινωνικών Συμπράξεων και οι ωφελούμενοι επιλέγονται σύμφωνα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Γραφείο Τύπου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Γενοκτονίας Ποντίων στην Κω

  Συγκίνηση και υπερηφάνεια στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Γενοκτονίας Ποντίων στην Κω Με κάθε λαμπρότητα και μέσα σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας, παρουσία πλήθους κόσμου

©2020 radioproto.gr is made with by