Διανομή δεμάτων αγάπης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω

Share This Post

Διανομή δεμάτων αγάπης από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, πιστό στις αξίες του ανθρωπισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, διένειμε 300 δέματα αγάπης σε 160 οικογένειες και μοναχικά άτομα του νησιού που δεν είχαν τη δυνατότητα να στρώσουν το γιορτινό τους τραπέζι.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών του νησιού, χάρις στην ευαισθησία των οποίων, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω μπόρεσε να προσφέρει ανακούφιση σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς:
 Όλους τους συμπολίτες τους που με μεγάλη προθυμία προσέφεραν τρόφιμα έτσι ώστε τα δέματα αγάπης να είναι αρκετά πλούσια.
 Το ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Πρώτο» στα γραφεία του οποίου, μετά από έκκληση του σταθμού, συγκεντρώθηκαν προσφορές πολιτών.
 Την κα Πόπη Βαλάσση – Φωλιά για τη δωρεάν διάθεση του καταστήματος όπου έγινε η συλλογή, δεματοποίηση και διανομή των δεμάτων.
 Τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ΚΡΗΤΙΚΟΣ για την προσφορά τροφίμων.
 Το ελαιοτριβείο του κ. Δημοσθένη Χατζηπέτρου για την προσφορά ελαιόλαδου.
 Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την στήριξή τους.
Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές Ερυθροσταυρίτες και τους φίλους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της δράσης αυτής.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κακοσαίος – «Είναι Χριστούγεννα… γι αυτό»

Throw Back Thursday: Τις Πέμπτες θυμόμαστε αγαπημένες μεγάλες επιτυχίες!  Γιώργος Κακοσαίος – «Είναι Χριστούγεννα… γι αυτό» Ο Γιώργος Κακοσαίος βάζει τη δική του, ξεχωριστή, μουσική «πινελιά» στις γιορτές με το

©2020 radioproto.gr is made with by