Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Κω την Παρασκευή 5/2

Share This Post

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Κω την Παρασκευή 5/2

Προπονητές από όλα τα αθλήματα οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Επαρχείο Κω σε μια παράλληλη δράση με την αντίστοιχη της Αθήνας [ έξω απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) ], μετά την απόφαση να παραμείνει το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης την προηγούμενη Παρασκευή, κρατούν κλειδωμένο με lockdown τον αθλητισμό, με εξαίρεση ελάχιστες επαγγελματικές κατηγορίες., Οι προπονητές του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα εκφράσουν την αγωνία τους σε μια συμβολικη συγκέντρωση, την προσεχή Παρασκευή . 

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικης Αγωγης & Αθλητισμου Κω καλουνται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοι οι προπονητες των αθλητικων σωματειων της Κω και ολων των αθληματων έξω από τα Επαρχειο Κω την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι. Τα προβλήματα της μη άθλησης και της καθιστικής ζωής στην ανατροφη και πορεια των μικρων οσο και των εφήβων αθλητων είναι πολύ σοβαρα τόσο για την σωματικη οσο και την ψυχολογικη τους κατασταση και μελλοντικη τους πορεια. Στο κάλεσμα, ζητείται από τους προπονητες να φορούν την εμφάνιση του σωματείου τους και να κρατησουν στο μεγιστο αποστασεις ασφαλειας οπως οριζουν τα μέτρα ενάντια στην μεταδοση του Covid -19. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος  ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Η Γεν. Γραμματέας ΦΙΛΕΡΗ ΜΑΡΟΥΣΑ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by