Διαμαρτυρία της κ. Α. Μαρίνου για την “κατάντια” του νοσοκομείου μας: Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι – Τέρμα η ανοχή, δράση εδώ και τώρα!

Share This Post

Διαμαρτυρία της κ. Α. Μαρίνου για την “κατάντια” του νοσοκομείου μας: Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι – Τέρμα η ανοχή, δράση εδώ και τώρα!

Ακόμη μία (επώνυμη) διαμαρτυρία για το νοσοκομείο μας, έρχεται για να αναδείξει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Ίδρυμα, λόγω της υποστελέχωσής του.

Αυτή τη φορά, η κ. Άννα Μαρίνου από την Αντιμάχεια, μας δήλωσε την αγανάκτησή της για την κατάντια του νοσοκομείου, καλώντας τους πολίτες να ξεσηκωθούν και να απαιτήσουμε όλοι μαζί, εδώ και τώρα, να έρθουν γιατροί στο νοσοκομείο.

Η κ. Μαρίνου μας περιγράφει το περιστατικό ενός συμπολίτη μας, που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, όμως τον έστειλαν πίσω σπίτι του, γιατί δεν υπήρχαν γιατροί.

«Είναι – είπε ένας συμπολίτης μας, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πηγαίνει συχνά στο νοσοκομείο για να του αφαιρέσουν υγρό από την κοιλιά. Εχθές λοιπόν, πλήρωσε ΤΑΞΙ και κατέβηκε από την Αντιμάχεια για να πάει στο νοσοκομείο, όμως τον γύρισαν πίσω, καθώς του είπαν ότι δεν υπάρχει γιατρός. Το ίδιο του είπαν και σήμερα και μάλιστα η νοσηλεύτρια του είπε ότι πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος αν θέλουμε να έρθουν γιατροί στο νοσοκομείο μας. Είναι κατάντια η κατάσταση που βρίσκεται το νοσοκομείο μας. Παλαιότερα δεν ήταν έτσι. Πού είναι οι Δήμαρχοι, οι Έπαρχοι, οι Βουλευτές, ο Διοικητής του Νοσοκομείου; Δεν βλέπουν την άθλια κατάσταση για να κάνουν επιτέλους κάτι; Σίγουρα γνωρίζουν αλλά δεν κάνουν τίποτα. Φταίμε δυστυχώς όλοι μας που καθόμαστε στα αυγά μας και δεν βγαίνουμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα. Να κλείσουμε λιμάνια και αεροδρόμια και ότι άλλο πρέπει, ώστε επιτέλους να δούμε μία άσπρη μέρα, στο χώρο της υγείας. Τέρμα η ανοχή. Δράση εδώ και τώρα»…

Πηγή: www.vimatisko.gr

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by