Διαγωνιστικό Παιδικό Φεστιβάλ χορού με τίτλο DANCING STAR το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του ξενοδοχείου ILIOS RESORT στο Τιγκάκι

Στο πλαίσιο των χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020 το Σωματείο Χορού ‘’Ο Ακροβάτης’’ και η σχολή χορού ‘’Artista de Danca’’ διοργανώνουν το πρώτο διαγωνιστικό Παιδικό Φεστιβάλ χορού με τίτλο DANCING STAR το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του ξενοδοχείου ILIOS RESORT στο Τιγκάκι. Στο διαγωνιστικό κομμάτι που περιλαμβάνει έξι κατηγορίες, με συμμετοχή παιδιών απ΄ όλη την Ελλάδα , κριτές θα είναι η Σοφία Σπυροπούλου Infinity Dance Project και ο Δημήτρης Πετρόπουλος από την Ακαδημία Ζειμπέκικου.

Το Φεστιβάλ, που τελεί υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΒΣ Κω, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση αναγκών του Σβουρένειου Ειδικού Σχολείου Δήμου Κω και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κω.

Η δράση ολοκληρώνεται με σεμινάριο χορού την Κυριακή 23 Φεβρουρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

©2019 radioproto.gr is made with by