Διαγωνισμός European Food Film: Δείτε και ψηφίστε το βίντεο όπου πρωταγωνιστεί η Δωδεκανήσια σεφ Κατερίνα Γονιδάκη και η Κως! 

Διαγωνισμός European Food Film: Δείτε και ψηφίστε το βίντεο όπου πρωταγωνιστεί η Δωδεκανήσια σεφ Κατερίνα Γονιδάκη και η Κως! 

Σε εξέλιξη είναι ο διαγωνισμός European Food Film στο οποίο η ταινία μικρού μήκους που δημιουργήθηκε για λογαριασμό της  Περιφέρειας και γυρίστηκε στην Κω βρίσκεται στο τελικό. Η σκηνοθεσία είναι του Καλύμνιου Γιάννη Γλυνάτση και η κινηματογράφηση του Μιχάλη Πατάκου από την Κω. Η ψηφοφορία είναι ανοικτή μέχρι 17 Οκτωβρίου. 

Μπορείτε να ψηφίσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

igcat.org

Ο Γιάννης Γλυνάτσης σκηνοθέτης στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: 

“H Συμμετοχή της Katerina Gonidaki στο διαγωνισμό European Young Chef 2022 ! Mε χαρά ανέλαβα την σκηνοθεσία και το μοντάζ ενώ η κινηματογράφηση και το Colour Grade είναι του Michael Patakos. Εναέρια πλάνα : Γιάννης Μακαρούνας και Ισιδώρα Κρικρή Voice Over : Martha Mitsikosta . Κείμενο : Μαρία Σγουρίδου και Χρήστος Τσίτσης . Μετάφραση απο Αγγλικά : Βασιλίκη Βενιζέλου .Διεύθυνση Παραγωγής : Manti Zarafoniti.
Παραγωγή : Νοτίου Αιγαίου
Special Thanks :
Στον Mentor Chef : Andreas Tsitsis,στην μικρή Μάγια Μαργαρίτη, στην Μαρία Ρήγα και στους Γιάννη Kυπραίο και Vaggelis Kypraios”

Δείτε το βίντεο : 

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr