ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΜΝΗΝΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΩ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγο Ιωσήφ Κανακουσάκη, τον ενημέρωσε για τη συνεχιζόμενη αυταρχική συμπεριφορά του Διοικητή της Αστυνομίας της Β’ Περιφέρειας Δωδεκανήσων σε βάρος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βορείων Δωδεκανήσων. Συγκεκριμένα κατήγγειλε την επιβολή προστίμων την μέρα της απεργίας, με το πρόσχημα της άσκοπης μετακίνησης, στην πρόεδρο και σε άλλα τρία μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, επειδή με τη χρήση ντουντούκας ενημέρωναν τους εργαζόμενους της Κω για τα αιτήματα της απεργίας!

Αυτό, τόνισε, είναι απαράδεκτο και συνιστά απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης. Ακόμα, επισήμανε ότι με τον ίδιο προκλητικό τρόπο ο συγκεκριμένος διοικητής παρεμπόδισε την δράση της διοίκησης του ΕΚ και στον συμβολικό εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Τέλος, ζήτησε να σταματήσει αυτή η αυταρχική δράση και να ανακληθούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στους συνδικαλιστές.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by