Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του επιλέγουν και πάλι αυτό που ξέρουν τόσο καλά να κάνουν: να διχάζουν την κοινωνία, να στρουθοκαμηλίζουν και να παραποιούν την αλήθεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του επιλέγουν και πάλι αυτό που ξέρουν τόσο καλά να κάνουν: να διχάζουν την κοινωνία, να στρουθοκαμηλίζουν και να παραποιούν την αλήθεια.

Ούτε 72 ώρες από την στιγμή που ο πλέον αρμόδιος, ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, δήλωνε ξεκάθαρα ότι η κατασκευή κλειστού κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης χρηματοδοτείτε αποκλειστικά από την ΕΕ, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται σε ξόδεμα χρημάτων από την κυβέρνηση.

Επίσης ο Μαργαρίτης Σχοινάς είπε και το εξής σημαντικό «Να οργανωθούμε τώρα γιατί το πράγμα μπορεί να στραβώσει…» .

Βέβαια, είναι γνωστό ότι η λέξη “πρόνοια” δεν υπάρχει στο λεξικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, να θυμίσουμε στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2015 ο λαός της Κω πήρε θέση αυτοβούλως και αυθορμήτως σε όσα συνέβαιναν.

Οι Κώοι και οι Κώες δεν χρειάζονται πατρόνες.

Αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν να βρουν παρακινητές του ξεσηκωμού των Κώων, να τους αναζητήσουν στα στελέχη τους και στους τότε συγκυβερνώντες τους.

Σε αυτούς που φοβούμενοι τον κωακό λαό επέλεξαν το εναέριο κρυφτούλι, όπως ο τότε Υπουργός Άμυνας που περιφερόταν με το ελικόπτερο πάνω από το νησί μας και μετέβαινε από οικόπεδο σε οικόπεδο για να επιλέξει την τοποθεσία του HOTSPOT.

Στις αλήστου μνήμης δηλώσεις των Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που διαχειρίστηκαν το μεταναστευτικό, όπως ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες λιάζονται ή εξαφανίζονται.

Σε αυτούς που αντί να συζητήσουν με τους Κώους, αποφάσισαν να εφαρμόσουν την πιο σκληρή μορφή της κρατικής καταστολής και να κάνουν διάλογο με τα (αριστερά) γκλομπ και τα (αριστερά) δακρυγόνα.

Άραγε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε τότε καμία πορεία εναντία στην αριστερή κρατική καταστολή, όπως σπεύδει να κάνει τώρα πολώνοντας, διχάζοντας την κοινωνία και αδιαφορώντας για τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας;

Βέβαια, το μέγα παράδοξο της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι η διάθεσή τους να εκτίθενται.

Αναφέρονται και στα ελληνοτουρκικά.

Μέμφονται την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για κακούς χειρισμούς, όταν όλος ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι η χώρα μας έχει πλέον λόγο και ρόλο διεθνώς, έχει σχηματίσει ισχυρές συμμαχίες, υλοποιεί ένα τεράστιο εξοπλιστικό πρόγραμμα και αναβαθμίζει τις ένοπλες δυνάμεις διαφυλάττοντας τα εθνικά συμφέροντα.

Ταυτόχρονα, ξεχνούν τις δηλώσεις τους για μία συμφωνία τύπου Πρεσπών και στο Αιγαίο..

Σοβαρότης μηδέν. Και τότε και τώρα.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by