Δημοτική Φιλαρμονική Κω & Ηρακλειδών – Ξεκινούν οι εγγραφές

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ηρακλειδών με τον αρχιμουσικό Νίκο Γκαναβούρα σας ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι εγγραφές για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο.

Στη Δημοτική Φιλαρμονική λειτουργούν τμήματα δωρεάν εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών μουσικής.

Στα Τμήματα της Φιλαρμονικής μπορούν να εγγραφούν όλοι όσοι και όσες το επιθυμούν από 10 ετών και άνω, και ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν την εκμάθηση φλάουτου, κλαρινέτου, σαξοφώνου, βαρύτονο, τρομπέτας, τρομπονιού, τούμπας και κρουστών. Υποχρέωση των μαθητών είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Κω, και υπηρεσίες τις Φιλαρμονικής (σε λιτανείες, παρελάσεις, συναυλίες κλπ.)..

Ειδικότερα διδάσκονται:

Ξύλινα πνευστά: Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο

– Χάλκινα πνευστά: Τρομπέτα, βαρύτονο, τρομπόνι, τούμπα

– Κρουστά Μπάντας

– Θεωρία μουσικής

Το όργανο και η διδασκαλία είναι ΔΩΡΕΑΝ από τον Δήμο.

Οι εγγραφές γίνονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από 7 έως 9 το βράδυ στο κτίριο της Φιλαρμονικής πάνω από την κοινότητα Αντιμάχειας.

Τηλ.6945935220

Αρχιμουσικός

Νικόλαος Γκαναβούρας

Μάθε Μουσική στη μεγάλη Οικογένεια της Φιλαρμονικής Ηρακλειδών

Φιλαρμονική Ενότητα Κω

Η Φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.ΚΩ με τον αρχιμουσικό Θανάση Πουλιού συνεχίζοντας την προσπάθειά να φέρει τους νέους του νησιού μας κοντά στη μουσική σας ενημερώνει ότι αρχίζουν οι εγγραφές στις σχολές της για την καλλιτεχνική περίοδο 2020 – 2021 από τη Δευτέρα 14 μέχρι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου κατά τις εργάσιμες ημέρες από 18:00 έως 20:00 στο κτίριο της Φιλαρμονικής (Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο).

Η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω είναι ένας επιτυχημένος, ευχάριστος και δημιουργικός χώρος απασχόλησης των παιδιών. Σκοπός της είναι να ενισχύσει τα τμήματα της Φιλαρμονικής και των Μουσικών Συνόλων της με νέους μαθητές και να συνεισφέρει στη Θεωρητική και Πρακτική κατάρτιση των νέων στη Μουσική.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 8 έως 11 ετών. Τα μαθήματα θα είναι ατομικά με βάση τα νέα πρωτόκολλα για τη μη διασπορά του κορωνοιού. Οι μαθητές για φέτος θα αρχίσουν με θεωρητικά και στην συνέχεια θα εκπαιδευτούν στην τάξη των χάλκινων βαρύτονων (τρομπόνι, βαρύτονο, ευφώνιο, αλτικόρνο, κόρνο, τούμπα ).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 22420-29715 και 6945902215 ή στο email: thanasispouliou@yahoo.gr

Γραφείο ενημέρωσης

Τμήμα πολιτισμού

©2020 radioproto.gr is made with by