Δημοτική Βιβλιοθήκη Κω: Συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων για κοινή χρήση 

Share This Post

 

   Δημοτική Βιβλιοθήκη Κω: Συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων για κοινή χρήση 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές,

Τώρα που θα τακτοποιήσετε τις βιβλιοθήκες σας – ενόψει της νέας Σχολικής χρονιάς, θα βρείτε βιβλία – βοηθήματα προηγούμενων χρόνων που δεν θα σας είναι πια χρήσιμα. Τα βιβλία αυτά όμως, μπορεί να φανούν χρήσιμα σε άλλους μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα αγοράς τους.

Η Βιβλιοθήκη μας προτείνει σε όλους εσάς που έχετε τέτοια Βιβλία – βοηθήματα, να μας τα προσφέρετε ως δωρεά προκειμένου να τοποθετηθούν και αξιοποιηθούν στο τμήμα Αναγνωστηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης από άλλους μαθητές.

Η πρότασή μας, αφορά σε βιβλιογραφία των Λυκειακών τάξεων της Θετικής ειδικά κατεύθυνσης λόγω της μεγάλης ζήτησης -από ενδιαφέρον που έδειξαν μαθητές και γονείς.

Βασική προϋπόθεση, τα Βιβλία αυτά να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, δηλ. χωρίς μουτζούρες, (πολλές) σημειώσεις ή σχισμένες σελίδες.

Ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας,

ως πράξη ευαισθησίας, προσφοράς και Αλληλεγγύης.

Τηλ. επικοινωνίας μαζί μας 22420 49220

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων !

Από το

Γραφείο Ενημέρωσης

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by